Kategoriler
Diğer Toplum

2008 Kamu Personeli Seçme Sınavı – KPSS

2008 Kamu Personeli Seçme Sınavı – Sınavları – Başvuru Tarihleri

Lisans mezunları ile lisans düzeyinde mezun olabilecekler için sınav tarihi; 28 – 29 Haziran 2008 tarihlerinde yapılacaktır. Başvurular başlamış olup, 9 Mayıs 2008 itibariyle sona erecektir.

Ortaöğretim ve Önlisans mezunları ile mezun olabilecekler için sınav tarihi; 21 Eylül 2008 tarihinde yapılacaktır. Başvuru tarihi henüz belirlenmemiş fakat ÖSYM tarafından duyurusu yapılacak. Biz de haberini alınca buraya ekleriz.

—-
Ekleme:12 mayıs 2008

Ortaöğretim ve Önlisans için başvuru tarihleri de belli oldu.

Ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için 21 Eylül 2008 tarihinde düzenlenecek Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) başvurular, 26 Mayıs-27 Haziran 2008 arasında yapılacak.

SYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan’ın yazılı açıklamasına göre adaylar, “2008-KPSS Ortaöğretim/Önlisans Kılavuzu” ile aday bilgi formunu 2 YTL karşılığında 26 Mayıs-27 Haziran 2008 arasında başvuru merkezlerinden alabilecek.

Başvuru merkezleri, başvuru tarihinden önce ve başvuru süresi boyunca ÖSYM’nin “www.osym.gov.tr” internet adresinden duyurulacak.

Kılavuzda, Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) KPSS sonuçlarının normal, özürlü ve eski hükümlü işçi alımında da kullanacağına ilişkin duyurusuna yer veriliyor.

Ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için düzenlenecek KPSS 21 Eylül 2008 tarihinde yapılacak.

2008 Kamu personeli seçme sınavı önlisans – ortaöğretim sınavı sonuçları açıklandı.

Sonuçlarınıza bakmak için burayı tıklayın. (not: Ösym nin sitesi aşırı yüklenmeden dolayı erişilmez halde. server is busy, service unavaible gibi yanıtlar alabilirsiniz.).

Yazar Editör

Lavinya.Net admin and webmaster ;)

“2008 Kamu Personeli Seçme Sınavı – KPSS” için 299 yanıt

alayı yalan puan puan diyorlar bir bakıyorsun senden düşük puanlar yerleşmiş sen açıkta kalmışsın.bizler buna alıştık şimdide sorular çalınıyor yani demek istediyim o ki hak eden kazanmıyor hak etmeyen kazanıyor

KPSS giriş belgesi gelmeyen adaylar en yakın PTT dağıtım merkezlerinden akıbet sorduktan sonra son hafta ösym bürolarına başvurup yenisini çıkartabilirler diye biliyorum.

Benimde Kpss giriş belgem gelmedi ne yapacağım nerede gireceğim ve çok az kaldı ya..

selamlar ysmn. Başvuru kılavuzunda şöyle der;

…Adayların “mezuniyet tarihi” bilgileri yalnızca yerleştirme işlemlerinde kullanılmaktadır. Bu nedenle
mezuniyet tarihi bilgisi hatalı olan adaylar bu değişikliği, ileriki tarihlerde ÖSYM’ce yapılacak
yerleştirme işlemlerine başvuru esnasında internet üzerinden doğru tarihi girmek suretiyle kendileri
yapacaklardır. Adayların mezun olunan üniversite bilgisi yerleştirme işlemlerinde kullanılmamaktadır.
Bu nedenle Merkezimize gönderilen “mezuniyet tarihi” ve “mezun olunan üniversite” değişikliğine
ilişkin dilekçeler işleme alınmayacaktır.
Sınav sonuç belgeleri adayların adreslerine postalandıktan sonra mezuniyet bilgilerinde değişiklik
yapmak isteyen adayların bu bilgileri ÖSYM kayıtlarına yansıtılır. Ancak adayların sınav sonuç
belgeleri üzerinde düzeltme istekleri kabul edilmez. Bu durumdaki adayların, mezuniyet bilgilerini
gösterir resmî belgeyi atanmak üzere başvuracakları kurum ya da kuruluşa ibraz etmeleri
gerekmektedir…

Umarım yardımcı olmuşumdur…

selam ben bugün kpss başvurusu yaptım fakat diploma tarihini hatta gününü yanlış yazdım. sorun cıkarmı acaba .osym’e bildirmem gerekiyormu??bilgilendirirseniz sevinirim.

mrb ben 2006 düz lise sosyal bölümler mezunuyum yani sözelciyim matematikle hiç alakam yok acaba sorular sadece sözel mi

merhaba benim bi sorum olcak cvplrsanız çok sevinirim ben 35 yaşında düz lise mezunuyum acaba kpssye grme şansım varmı herhangi bi yaş siniri varmi

ya arkadaşlar kimya meslek lisesi mezunuyum kpssden 71.521 aldım sizce sansım ne

85 PUANIN ALTINDA ALAN LİSE MEZUNLARI BENCE HİÇ HAYAL KURMASIN ARKADAŞLAR

hakikaten 70 ila 90 puan arasında bir puan alanlar YOK MU SAYILIYOR? YERLEŞEMİYOR MU BU ÖĞRENCİLER HİÇ BİR YERE?!!! ÖSS GİBİ BİLE DEĞİL Mİ yani?!!! tercih formunu inceledim: Bir yere, 1 ila 10 arasında personel alımı oluyor(!)Sınava ise 1384166 kişi müracaat etmiş!Ne bu şimdi?Şaka falan mı?

KPSS 2008 Ortaöğretim – Önlisans tercih işlemleri haftaya yani 22 aralık ve sonrasında başlar arkadaşlar. Ama bu bir tahmin.

ben çok merak ediyorum nasıl yapacaz başvuruları ne zamana kadar bu başvurular hangi tarihte sona eriyo lütfen cevap yazın ve bu nereden yapılacak başvurular internetten mi yok şubeden mi yapılacak cvp bınızı bekliyorum arkadaşlar

ya arkadaşlar bu başvurular ne zaman yapılacak bilgisi olan var mı lütfen cevap yazın

ben 80 aldımm yerleşemeyeceğim diye çok korkuyorum her yerden bir sorun yok boy yok kilo kanın gözün yarabbim ya bende böyle nitelikler olsaydı bestmodel için sınava girer başvururdum.

ben 81 aldım kara kara dusunuyom ne yapacam gıremem dıye sız ne dıyonuz yaffffff

merhaba arkadaşlar ben kpss den 55.912 puan aldım.Lise mezunuyum bir yere yerleşme şansım varmı sizce?

slm arkadaslar bn izmirden salıha kpssden 60.844 almısım acaba yerleşırmıyım bı ıse cok merak edıyorum sımdıden tesekkurler

slm ben düz lise mezunuyum kpssden 60 puan aldım bir yere yerleşebilrimyim sizce

Yok be Şeval. Vallaha ben görmedim bu ana dek hiç 70 altı alıpta yerleşebilen.

olur mu bugfixed 50 oluyosa hatta ve hatta 30 bile işe giren varmış ozaman ben hayli hayli girerim

Seval hanım iyi de sizin dayılık bir durumunuz yokki 🙂 49 çok çok düşük bir puan. Zaten çoğu 90 lı puanla alıyor.

Şeval hanım inanın çok zor bir önceki 2006 kpss tavan puanlarına bakarsanız çoğu zaten 90 üzeri. Allah yardımcınız olsun.

Nazan hanım siz ve sizin gibi bu ülkede nitelikli işsizler ordusu var malesef. İnşallah istediğiniz gibi bir iş bulursunuz.

fatihte oturuyorum.ahmet rasim lisesinin süperini okudum.üniversite acık öğretim.iktisat bölüm 1sınıf.ilayda eğitim kursundan sertifikalıym bilgisayarlı muhasebe..iş arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim..kpss 55 düşük puan aldım..

slm arkadaşlar 49 puan aldım lise mezunuyum sizce bir yere yerleşmem mümkün müdür cevap lütfen benim için çok öneml, şimdidedn teşşkllrr

ben bu sene kpss den 69 aldım bir yere yerleşebiirmiyim acaba baraj kaç puan

dogus kardesim sen hic kafani yorma puanin fena degil ayrica önlissliarin bu sinavda az da olsa öncelikleri var yani ilk dlim icinde yer aliyoruz o yüzden götrüsü olmayip getiris i olan bi konum bildigim kdariyla büyükten kücüge siralma olcak bu siralamda önlisaslilar ilk dlimde olcak o yüzden sen bir an evvel bitirmeye bak okulunu herkse bol sans arkdaslar ..

merhaba arkadaşlar ben bu kpss sınavına hiç çalışamadan girdim punımda 62 sizce biryerlere girebilme şansım varmıdır lütfen bilgilendirin.HERKES İÇİN HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH

mrblar sait ben…sorum şu…kpss puanım 70 acaba yeterli olmadığını bilmeme rağmen sizce de bi şansım var mı biyerlere girebilmek adına…beni bu konusa aydınlatırsanız sevinirim…

slm.bana bir konuda yardımcı olursanız çok sevinirim bu sene sınava girdim önlisans olarak sonuçumuda ögrendindim düşündügümden kötü galdi ama ben genede tercih yapmak ist,yorum.Aldıgım not66 işletme mevzunuyum atamam zor olsada genede yapmak istiyorum atamalar için nezaman tercih yapmamız lazım ve nasıl beni bu konuda bilgilendiriseniz sevinirim şimdide tşkrlr.

mrb ben ticaret meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim buyıl öss ye girmeyi düşünüyom okul birinciliğimin puanımı etkiler mi bide kpss yi kazanmam için kaç net gerek şimdiden teşekkürler

Sonuçlar herkes için hayırlı olur inş.

merhaba kpss ortaöğretim sınavına girdim.sonuçlar açıklandı.bundan sonra yapmam gereken nedir?63.956 puanla bir yerlere atanabilir miyim?acil cevap bekliyorum teşekkürler…

bu sınavın barajı yok arkadaşlar ne kadar yüksek o kadar yaklaşmak memuriyetlige hepsi bu bir de ankarada dayı meselesini unutmamak gerekir.99 ile açıkta kalan var 50 ile giren var.meseleyi anladınız galiba…

Klavuzu çok kez okumama rağmen kafama takılan ve canımı sıkan bi soru var . önlisans düzeyinde sınava girdim , 2 yıllık hala okumaktayım en iyi ihtimalle bu öğretim yılının 2. yarısında yani haziran ayında mezun olacağım,78 puan aldım .. herşeyi bir yana bırakıp önlisansta hala okuyorken önlisans düzeyinde sınava girmenin ne gibi sonuçlar doğurabileceğini acilen öğrenmek istiyorum ..

arkadaslar merhaba, bende 69 puan aldım ama bildigim kadarıyla taban puan 70 olmalı… bu konuda bizi aydınlatacak kimse yokmu?

selcuk arkdasim bende siizn gibi 75 aldim ve bende hic bi bilgim yok arkdaslar bilgsi olan varsa lütfen yazabliri mi??

arkadaslar ben 66,036 puan almışım lise mezunuyum bir yere yerlesebilirmiyim uzakta olsa mutlaka cvp yazın

ben önlisans mezunuyum 75 puan almışım atanma şansım var mı ilk defa giriyorum bu sınava tercihlerimi nasıl yapmamı önerirsiniz saygılarımlar herkese bol şans

ya sınavı elleri ile okusalar bile çoktan açıklanırdı ama bizler açıklandıktan sonra bir açıklama bekliyoruz Ösym’den.öss bile bir ay olmadan açıklanıyor bunun Öss’den tek farkı torpil içermesi heralde.

Arkadaşlar KPSS Sınav sonucu Kasım ayının 3 ünde saat 10:00 da kesin belli oluyor. Neden diye sorarsanız; amcam Ösym de çalışıyor kesin belli olacak bir de size söyleyeyim sınav çok kötü imiş 60 net çıkaran 70 puan almış saygılarımla önemli…

bu nasıl bir ülke kardeşim bir kpssyi açıklayamadınız açıklayın artık herkes merak içnde
BU NE SORUMSUZLUK….

arkadslar sınav ne zaman açıklancak 26 ekim deilmiydi açıklanma tarihi?

hilal arkadaşım sen panik olma.koskoca ihl mezunuymuşsun baksana.puanın önemli değil atanırsın kesin…

arkadaşlar baraj diye bişey yok yanlış bilgilendirilmeyin sınav sonuçları ekim ayıda belli olacak ama belli bigün yoktur ben bizzat ösym ile görüştüm bayram tatili nedeniyle sonuçların açıklanması biraz uzun sürecek normalde bugün yani 22.10.2008 tarihinde açıklanması gerekirdi ama tatil nedeniyle ara uzadı saygılar…

arkadaşlar g.y 51 net g.k 25 net yaptım. bu netlerle bir yere yerleşme olasılıgım varmıdır?biri bana yardımcı olursa çok sevinirim.lütfen

Merhaba arkadaşlar, Ortaöğretim sınav sonuçları belli olmuş tanıdık birkaç kişiye kağıdı gelmiş acaba önlisans sonuçları ne zaman belli olacak yada sonuç eline gelen var mı?
Teşekkürler herkez için hayırlı olsun.

arkadaşlar sınavın sonuçları ne zaman acıklanıyor bide ben acil tıp teknisyeniyim benim girme olasılığım sizce nedir herkes için hayırlısı olsun

ya benim size bi sorum olucak kpss yi kazandım diyelim ama alttan 1 dersim var yine de biryere yerleşebiliyomuyum

can arkdsm..sınav sonuclarının kasım ortasına doğru acıklandığını duydumm..

slm ben i.h.l mezunuyum
18 yaşım ve kpss ye girdim size bi sorum olacak:”sınavdan en az kaç puan almam gerekli?”cvp verirseniz çok sevinirim…

arkadaşlar kps ortaöğretim sınavında matematik yapmasak puan durumu ne olur

60-65 arası standart sapması yüksek soruları yaptıysan 70i geçebilir

selam genel kültürden toplam 35 yetenek 35 net kalmış toplam 70net,kaç puan geleceğini tahmin edebilen varmı aşagı yukarı

burcu arkadasım…..izmir ösym merkezleri aşağıda yazdıklarım..bugün açık..İZMİR MERKEZ Dokuz Eylül Üniversitesi Adalet Y.O. İİBF Kampüsü Dokuz Çeşmeler Buca
İZMİR MERKEZ Dokuz Eylül Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkilapları Enstitüsü Şehitler Cad. No:12 Alsancak
İZMİR ALİAĞA İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hükümet Konağı 5. Kat
İZMİR BERGAMA Ege Üniversitesi Bergama M.Y.O.
İZMİR MENEMEN İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Esatpaşa Mah. Atatürk Cad. No:110
İZMİR ÖDEMİŞ Ege Üniversitesi Ödemiş M.Y.O.
İZMİR TİRE Ege Üniversitesi Tire Kutsan M.Y.O. Cumhuriyet Meydanı No:3

yarın KPSS sınavına girmem gerekiyor ama kağıdım elime gelmedi ne yapıcam ben şimdi 🙁

giriş kartımı kaybettim ve yeni farkettim yarın osym bürolasrı açık olur mu kayserideyim lütfennnn yardımcı olunn

şimdi habeim oldu.bir yakınım gireceği yer bilgilerini içeren sınava giriş belgesini kaybetmiş. yarın CSİ yani ösym ya da sınav bürosu her neyse açık olur mu arkadaşlar? ya da ne yapılabilir? izmir karşıyaka ya yakın bir merkez bilen var mı? şimdiden teşekkürler

İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA OTURAN ARADAŞLARIM İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ : AVCILAR,BEYAZIT KAMPUSLERINDEN ALABİLİRLER YARINDAN İTİBAREN…BAŞARILAR..

bu tam bir aptallık vurdumduymazlık kimseye gereken değer verilmiyor hala nerede sınav olacağımızı bilmiyoruz bende öyle

benim geldi darısı başınıza diycem ama bu saatten sonra gelmez internetten ösym bürolarını bulup oradan almanız lazım

bu nasıl iştir anlamadım sınav günü gelmiş ben nerde sınav olucağımı bilmiyorum ve ösym yi kınıyorum nerden bulacaz anadolu yakasında osym burosu

arkadaşlar benim sınava giriş kagıdı gelmedi hala sınava nerde gireceğimi bilmiyorum internetten öğrenme şansım varmı BU SENEDE HAYDİ HAYIRLISI

Eylem arkadasım herkez aynı dertten yakınıyo ama yapabılcek irsey yok işte…Bu konu bilir kişilerin düzensizliği,vurdumduymazlıgı…

TESEKURLER GÖZDE ARKADASIM BENIMDE ARKADASIMINKI HALA GELMEDI ONUN ICIN ARASTIRMA YAPTIM GEREKLI CEVABI ALDIM COK SAGOLUN IYI GUNLE RHAYIRLI RAMAZANLAR

NEDEN BÖYLE YAPIYORLAR MADEMKİ SINAV YERİMİZ BELLİ OLUNCA BİZE HABER GELMEYECEK NEDEN ADRES İSTİYORLAR BEN BU SİSTEMİ ÇÖZEMEDİM ÇALIŞIYORUM VE OSYM YE GİDECEK ZAMANIM YOK NE YAPACAM LÜTFEN BU KONULARI DÜZENLESİNLER

SLM BEN KPSS YE BAŞVURU YAPTIM FAKAT BU PAZAR SINAV VAR HALA NEREDE GİRECEĞİM BELLİ DEĞİL NASIL ÖĞRENEBİLİRİM ADRESİME YAZARSANIZ SEVİNİRİM ŞU ANDA ÇALIŞIYORUM VE İŞLERİMDEN DOLAYI ARAŞTIRAMIYORUM

ahmet arakadaşım Yer Bilgileri İlçe Mlli Eğitim Müdürlüklerinden ögrenilmiyor. yaşadıgın ilin ösym merkezlerinden sınava 3 gün kala alabilirsinm erken gidersen vermiyorlar.

SoruM;Sınav Yer Bilgileri İlçe Mlli Eğitim Müdürlüklerinden Öğrenilebilrmi,Arkadaşlar Benimde Sınav Yer Bilgim Gelmedi,TŞKLR

hayır internetten ögrenilmiyor…şehrindeki ösym burolarından son 3 gün kala alabilirsin..

slmbenide kağıdım gelmedi internetten ögrenebilecek bi adres var mı

ARKADAŞLAR SINAV KAGIDI GELMEYENLER TELEŞ YAPMASIN,SINAVA 3 GÜN KALANA KADAR BEKLEYİNİZ,SINAVA 3 GUN KALA ÖSYM BUROLARINDAN ALABİLİRSİNMZ.BEN İSTANBULDA OTURUYORUM :İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AVCILAR KAPUSU, BEYAZIT ,FATİH ,ÜSKÜDAR DAKİ ÖSYM BUROLARINDA ALABİLİRİSİNİZ…

ECE ARKADAŞIM . BUGUN MİLLİ EGİTİMİ ARADIM VE BU KONU İLE ONLARIN İLGİLENMEGİNİ SOYLEDİLER…. ÇARESİZİM…

ya benım aklım karıstı ben unıversıtede muhasebe bolumnu okuyorum kpssye başvurdum giriş kartım geldı kartımda onlısanlarla gırıcegım yazıor saat 2,30 da fakat unv. okuyup bu sene kpss ye gırıcek olan arkadaslarım sabah 9,30 ortaogretımlerle gırıoor kayıtımda hatamı var lutfen bırı yardımcı olsun

can arkadaşım ösym bürosu her şehirde var ama her üniversitede değil..can arkadasım büyükçekmece ilçe milli eğitimmüdürlüğü 19mayıs mah. büyükçekmece adresinden temin edebilirsin..

BEN İSTANBULDA İKAHMET EDİYORUM B.ÇEKMECE TARAFINDA YARDIMEDERSENIZ SEVINIRIM..

MERHABA.SINAVA NEREDE GİRECEGİM BİLDİRİM GELMEDİ. DİYORSUNUZKİ ÖSYM BUROLARINDA ALABILIRSINIZ BÜ ÖSYM BÜROLARI HER ÜNİVERSİTEDE VARMI ACABA…

selam benim sorum önlisanslar için kpss kaç yılda bir yapılır?yanıtlarsanız sevinirim teşekkürler..

benımde sınav kagıdım gelmedı ve bende orta öğretım olarak gırcem merak ediyorum yardım edın ya:((

ARKADAŞLAR BENİMDE SINAV GİRİŞ BELGEM GELMEDİ
ENSON ÇARE SON 3 GÜN GELMEDİ ÖSYM BÜROSUNA BAŞVURMAK
BEN PELİN ARKADAŞIMA SESLENMEK İSTİYORUM EĞER OKURSA OKUMANIN ÖĞRENMENİN YAŞI OLMAZ ÖNLİSANS YAPMA GİBİ İMKANIN VARSA EĞER DURMA DEVAM ET BİTİRDİKTEN SONRA AÇIKÖĞRETİMDEN LİSANS MEZUNU BİLE OLABİLİRSİN KENDİNİ GELİŞTİRİP EĞİTMENİN SAKINCASI OLABİLİRMİ OLMAZ BEN DERİMKİ 26 YAŞ SORUN OLMAMALI ÇÜNKÜ BENİM TANIDIĞIM 32 YAŞINDA ÖNLİSANS PROGRAMINI BİTİREN ARKADAŞIM VAR YANİ OKUYUNCA CEVAP YAZMAYI İSTEDİM BEN DURMA YÜRÜ DERİM
ÖNLİSANS 2 YILDA BİTER SORUMLU DERS OLURSA ENFAZLA 3YIL İYİ ÇALIŞIRSAN BU 2YILDA BİTER BEN OKU DERİM KOLAYGELSİN

ya böyle iş olur mu arkadaş benim de daha gelmedi ve ben bunun için üsküdara mı gitmek zorundayım yani istanbul koskoca şehir avrupa yakasında da neden bi şube yapmazlar ki Allah Allah…

Ortaogretim mezunuyum kpss gırıs belgem gelmedı kardesimki geldı benımkı gelmedı nasıl is bu yaa anyı evde oturuyoruz hatta ben ondan once kpssye basvurmustum su ise bak..

slm..sınav giriş belgenizi 13üne kadar bekleyin arkadaşlar benimde gelmedi..ösym bürolarından kesin olarak temin edebiliyorsunuz bu hafta sonuna kadar bekleyin gelmezse gidip alırsınız..netlerden temin edemiyorsunuz..tek çareniz beklemek:-) gelmezse artık nüfusla birlikte basvurursunuz..başarılar hepinize..(bu sene giren sayısı diğerlerinden daha fazla çünkü)

arkadaşlar paniğe gerek yok.benimde sınav giriş belgem gelmedi lakin çözümsüz değil stres yapmanıza luzum yok..ben istanbulda ikamet ediyorum.istanbulda ikamet edenler üsküdar ösym şubesi ne (forumu yatırdığınızda okul tarafından verilen ve saklanmasını istenilen belge ile) gidin 10 dk da sınav giriş belgeniz elinizde.güzel yurdumun panik atak sakinleri :))

herkes sormuş belgem gelmedi napıcam diye ama ben şu an memleketimdeyim pazartesi üniv de dersler başlıyo sınav giriş yeri olarak 2 faarklı yer istedim eğer burada gireceksem sınava girip öyle üniv okuduğum şehre gidicem lütfen bana yardımcı olun şimdiden teşekkürler

arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim ve memurluk sınavına gircem belgem hala elime ulaşmadı internetten öğrenilebiliyo dediler ama ben araştırdım bulamadım ya bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

paniklemeyin yaw… gelmezse gidin ösym merkezinden çıkarırlar… 18 eylüle kadar gelmezse en yakın ösym bürosuna gidin alın… o kadar…

BENİMDE GİRİŞ BELGEM GELMEDİ.BEN ANKARADAN BAŞVURDUM SINAV BELGEM KONYA’YA GELECEK VE BEN KARS’TA SINAVA GİRİCEM… BİLİYORUM KARIŞIK BİR DURUM AMA BUNUNLA BİR İLGİSİ VAR MIDIR BELGEMİN GELMESİNİN… YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM… ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER…

ARKADAŞLAR SINAV GİRİŞ BELGENİZ BU HAFTA SONUNA KADAR ELİİZE ULAŞMAZSA… EN YAKIN ÖSYM BÜROSUNDAN T.C KİMLİK NUMARNIZLA BİRLİKTE GİDİP 3 YTL KARŞILIĞINDA ALABİLİRSİNİZ.. TELAŞ YAPMANIZA GEREK YOK HERKESE SINAVDA BAŞARILAR…

bu kpssye giriyoruz iyide bi puan alıyoruz 2006da 89 puan aldım ama ben nedense atanamadım.benden düşük puanlı bir çok kişinin atandığının biliyorum ne iş ben anlamadım
bide internetten daha önceki yılların sınav sorularına nerden ulaşabilirim???

ya benim de hala gelmedi. çok sinirliyim, herkesin ki geldi. ösym bürolarından alabileceğimiz kesin mi?

ya arkadaşlar sınav belgesi gelmedi ama netten bakabileceğimiz bi link falan da mı yok yaa neden kimse yardımcı olmuyoorrrrr

ha bu arada sanırım sınav belgeleri ösym merkezlerinden çıkartılabiliyormuş tabi önce ösymye sormak lazım bu hafta da gelmezse soracağız artık

slm benim de sınav belgem hala gelmedi ama yavaş yavaş herkese ulaştığını duydum herkese beşarılar diliyorum sınavı atlatacağız bir şekilde ama sonrası zor ,atamamız yapılacak mı acaba ben 9 yıldır bekliyorum hayırlısı olsun 🙂

arkadaşlarr…dağıtım sürüyooorrr…13üne kadar vakit var ben bizzat araştırdm:) 13üne kadar bekleyin gelmezse en yakın ösym bürosundan alabiliyosunuz ok;) kib…

slm herkese arkadaşlar benim sınava nerede gireceğim kağıt daha gelmedi ne yapmalıyım acaba oturup daha bekleyeyeimmi yoksa gidebileceğim yer varmı acaba şimdiden teşekkürler

ya giriş belgem gelmedi yazana kadar iki soru çözün arkadaslar.ayrıca giris belgeniz gelecek.başvuru sırasına göre dağıtım yapıyorlar.panik yok.oldu ki gelmedi.bulunduğunuz terdeki ösym brosu veriyor.gidip alırsınız iki gün kala.hepimize basarılar

ya birileri sesimizi duysun nasıl halledeceğiz bu sorunu neden gelmedi bu sınav yerleri girş belgemiz.

arkadaşlar beninde henüz sınawa nerde girecegm belli olmadı çogu arkadaşıma ulaştı. ne zamn gelecegi hakkında bi bilginiz warmı?

yaaaaa sınav giriş belgem gelmedi yardımcı olun lütfennnnn..

ARKADAŞLAR MERHABA YA BU ZAMAN OLDU DAHA BENİM GİRİŞ BELGEM GELMEDİ… POSTAYA DA SORDUM HİÇBİR ŞEKİLDE BİLGİ ALAMADIM.İNTERNETTE GİRMEDİĞİM SİTE KALMADI.TEK UMUDUM SİZSİNİZ LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA….ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER!!

ıyı gunler ben şımdı lise son öğrencısıyım hem kpps hemde öss gırebılırmıyım ok sımdıden teşekurler

sınav stresi yetmezmiş gibi birde sınav giriş belgesinin elimize ulaşmaması bu ne biçim iş ya..

slm arkadaslar ben lise mezunuyum benm giriş kartım geldi ama abim önlisans onunki gelmedi aynı mahalle diyenlere duyrulur bizimki mahalleyi bırak aynı ev.bu nasıl bişey ya2 hafta kalmıs daha gelmedi insanı strese sokuyolar daha sınava girmeden.

benım sınav kağıdımda daha gelmedı bakalım hayırlısı gelmeyen arkadaslar fazla dert etmeın osym burolarından alabılıosunuz sınava gırıs kağıdını

ben 2 yıılık üniversite okuyordum bu sene sondu mezun olma durumum aslında çok azdı bende lise muzunu olrak kayıtımı yaptım kpss ye ama şimdi 2 yıılık bitti ön lisans mezunu oldum ben bunu nasıl düzete bilirim dilekçe versem olurmu ön lisans mezunu olrak kpss sınavına girebilirmiyim

13 eylül’e kadar bekleyelim sınav giriş kartı için…. çok sağolun herkese başarılar.

arkadaşlar benim sınava nerde gireceğimmm belgesii henüz elime ulaşmadııı ne yapmamm gerekiyor bilmiyorummm arkadaşlarımın eline hep ulaşmış

bencede arkadaslar..gelmedi diye sorun etmeyin..dağıtımlar sürüyor.eger 13üne kadar gelmezse en yakın ösym bürosuna gidin..yani en yakınınızdaki üniversiteye basvurabilirsiniz.liselerden alma söz konusu değildir..busene okul sayısı yetmio diye çift oturum olmuş sınav..herkese kolay gelsin diyorum..bayagı zorlayacakları kesin..benimde sınav giriş belgem gelmedi bekliyorum..tüm bilgileri aldım..oyüzden panik yok..sınavda tüm arkadaslarıma basarılar diliyorumm…;)

BEN ÖNLİSAN MEZUNUYUM BİZİM KOMŞUMUZDA ÖNLİSANS MEZUNU ONA GELDİ 5EYLÜLDE BANA HALA GELMEDİ HERALDE BU KADARDA GİBİ GARİPLİK OLMAZ SANIRIM MAHALLE MAHALLE GONDERIYOLAR ONU BILIYOMDA 2 YANYANA SOKAĞIDA AYRI GÖNDERMEZLER SANIRIM

siler sınava çalışırsanız bakın o zaman daha hayırlı olacaktır ben sizin yerinizde olsaydım 2 haftada özellikle matematik temel matematik dersine biraz geometriyae bakardım..bir de lisans sınav sorularını gözden geçirin.onların bir düşüğü karşınıza gelecek..no panik..tam gaz çalışın….sizleri de memuriyette görmeyi dilerim…ben bu sınavların sonucunda kazanacak arkadaşların üstün yetenekli ve özel insanlar olacağına inanıyorum çünkü çok zor bir sınav.1000 ytl civarında maaş verilecek…yemin edeceksiniz halkın malını yedirtmemeye…halka hizmet hakka hizmettir sözünü tayyipten benimseyecek ve 657 sayılı kanun düsturunuz olacak…memleketin her köşesi mükemmel bizler her yer de memleket için vazgeçilmez memurlar olacağız.ve asla vatanı milleti satmayacağız…inanın arkadaşlar size hitap ederek cidden söylüyorum ki bu memleketin memuru asla vatanına ihanet eedemez…çünkü…sadece çanakkalede ölenlerin azabından kurtulamzsınız.biz normal bir millet değiliz…biz dünyanın en büyük imparatorluğunu kurmuş en son imparatorluğuz ve sizlerde gelecekteki türk imparatorluklarının annesi babası memuru olabilirsiniz…hepiniz allaha emanet olun…allah hepinize yardımcı olsun….para versede devlet vermesede ben bu milletin kölesi bu devletin fedaisi olurum diyorsanız zaten kalemlere sarılmışsınız da…Allaha a emanet olun….

13 eylüle kadar gelmezse telefon edersiniz…şimdiden adamları boğmayın telefonlarınızla…telefona mı baksınlar sınav kağıdı mı yazsınlar…sonuçta personel sınırlı…

araştırmalarıma göre ösym de sınav yoğunluğu olması dolayısıyla bazı sınav giriş belgeleri gecikeceğini bilirum.çünkü yaz tatili üzerinden ramazan ve öss gibi bir sınav dan sonra sanırım sıra sizin işlere gelmiştir diye düşünüyorum.tabi bir devlet memurunun gözüyle bakıyorum olaylara.çünkü personel uzuzn süre aynıdır.yeni gelen de 3 sene boyunca işe yaramaz emekli olanlar da gitti mi iş bilen azalır vs. vs.benim amcaoğlu giriyor bekledik telefon ettik.en kısa sürede postada olacaktır.dediler.

sınav kağıdı ggelmeyenle en yakın ösym bürosuna başvursun demissiniz arkadaşım başvurduğumuz liselerden mi bahs ediyorsun ben anlamadım tam açarmısın

YA NE BİÇİM İŞ YAPIYOR BUNLAR YARISIN GİRİŞ BELGESİ GELMİŞ. YARISI GELMEMİŞ YOKMU YOKMU SAHİP ÇIKAN AMA 35 YTL.YATIRMADAN OLMAZ DEMEYİ BİLİYORLAR.BELKİ ÖSYM MERKEZİ YAKININDA YOK.HAYRET BİŞİİİ.

arkdaşlar benim kpss sinav yeri kağidim elime ulaşmadi daha ulaşmasa ne yapmam gerkli hiç bi bilgim yok çunkü

ben de lise mezunuyum bende tarihi ezberledim 80 ve üstü bekliyorum ama çok zor bilgisayar mezunuysan tutması. Her önüne gelen bilgisayar sertifikası alıp sınava giriyo. ben boşu boşuna okumuş gibi oldum. özellikle süper lise ve düzlisede ki arkadaşlar alıyor sertifikayı onlarda haklı olarak alıyor ama onların genel kültür seviyesi bizzden üstün

arkadaşlar paniğe gerek yok.bende önlisans mezunuyum.önlisans mezunlarının kağıtları liselerden 1 hafta sonra dağıtıma başlanmış o yüzden gecikmiş.oturumda iki oturum liseler 9,30da önlisanslar 14,30 girecekmiş sınava…son 1 hafta kala gelmezse ösymden nüfusla birlikte alırsınız şimdiden başarılar…

arkadaşlar bencede hiç endişe yapmaya gerek yok.
ben de önlisans oplarak gireceğim kpss ye.önemli olan çalışmaya DEVAM GERÇEKTEN HEDEFLERİNİZE ULAŞMAK İSTİYORSANIZ.eylülün ikinci haftası başlar daha sınava 2 hafta var.bu kadar endişe ve stres yapmaya ne gerek var.herkese şimdiden başarılar dilerim.isteyen başarır.önemli olan çalışmak çalışmak…

herkese merhabalar, siz kaç alrsanız alın dayınız vasa bir yere gireceksiniz bunu unutmayın malesef bu el kpss ye kadar uzandı. Çünkü ben bunu yakınen şahidim. İnşallah tüm hak edenler bir yere yerleşir. Ya 80 ten yukarı almam lazım ama çoook zor:( çalışmadım hiç çünkü. Bide ya bana sınava giriş belgem gelmedi. internette de bulamadım. Yüce rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

slm arkadaşlar .
sınava girecek herkese şimdiden başarılar diliyorum.ben 2002 lise mezunuyum en az 70 puan alırım gibi geliyo bilgsayar bölümü mezunyuum sizce biryere yerleştirilirmiyim. endişeliyim .çok fazla başvuru var. ne dersiniz acaba boşamı hevesleniyoruz.
…… HOŞÇAKALIN……..

benim sınava nerde gireceğim kağıt gelmedi daha sizlere geldimi ayrıca gelmezse nerden öğrene biliriz

arkadaşlar sorun yapmayın bende önlisans mezunuyum sınav kağıdım bugün geldi.sizinkide en kısa zamanda gelir.

merhaba arkadaslar bende yüksekokul işletme mezunuyum benimde sınav gırıs belgesı gelmedi ama merak etmeyin 18-19 eylül en yakın osym bürosundan 3 ytl karsılığında cıkattırabıliyorsunuz osym bürosuna giderken başvururken aldığınız belgeyi goturmek zorundasınız tüm adaylara basarılar inşallah hedefinize ulasırsınız

sabredin biraz hepiniz memur olacaksınız bizde bu sınavlardan geçtik ama en önemliside gerçektende istemek ve çalışmak

SLM ARKADAŞLAR OKADAR ENDİŞE ETTİM AMA DÜN GELDİ SINAVA GİRİŞ BELGEM SİZİNKİDE GELECEK EMN OLUN EV LÜTFEN DAHA ÖNCE YAZDIĞIM MSJIDA OKUYUN.HEPİNİZE HAYIRLI RAMAZANLAR.GÖRÜŞMEK ÜZERE

ya benım sınava nerde gırcegme daır kagıt gelmedı napcam nereye basvurcam bırı bana yardımcı olsun ılk kez gırıom ya

ben onlisans mezunuyum sina nerde gireceme dair belge gelmedi nerden ögrenecegim

arkadaşlar benim hala gelmedi ablamın ve kuzeniminkide ben ve ablam önlisans kuzenim ortaöğretim olarak gircek bi yardımcı olun yaaaaaaa ne yapmalıyım….

oldu adreslere postalanmaya başlandı dağıtım yeni başlamış sizede gelir bugün yarın

offffffffffff benimde gelmedi diyordum ki okudum okudum okudum okudum okudukça içim karardı aynı zamanda sorunlarımızın aynı oldugunu gördüm ve içim rahatladı iiki varsın bugfixed….seni seviyoruz:D:D

ya bu kpss sınavına nerde gircemiz belli oldumu olmadıysa ne zman olcak yardımcı olun lütfenn

Benim okulum bitti henüz mezun değilim ama sınav şubat ayında ve ben kpss için form doldurdum kazansam acaba mezun olmadığım için iptal olur mu çok acil cvp bekliyorum .

slm millet ben ve iki abim olmak üzre üçümüzde kpss ye gircez ama bugün postacı sadece benim ve abimin sınava giriş kartını getirdi diğer abiminki yoktuu sizöe gelirmi gelmesse internetten çıkarabilirmiyiz

sınava nerde gireceğim ile ilgili hiç bilgi yok bunu nasıl öğrenebilirim.bir deadrees değişikliği verme zamanı varmı .yoksa geçmi kaldım?

Arkadaşlar strese girmeyin lütfen,sterse girecek bişey yok,

18 eylül oldu hala,giriş belgeniz gelmemiş,

ise bir dilekçe ile,ösym yöneticiliğe mürcaat edip,sınava gireceğiniz yeri öğrenebilirsiniz,

ama,önlisans düzeyinde sınava gireceklerin sınav giriş belgeleri,,8 eyül itibari ile adaylara postalanacaktır,

aday arkadaşlara duyurulur,

takıldığınız soru varsa ,,bana sorabilirsiniz,bildiğim kadar size yardımcı olabilirim

ARKADAŞLAR…..
Gözde hanımın yazısını okuyun…
Ayrıca ben bugün Postaneye gittim. Şuana kadar Önlisans mezunu olupta KPSS sıvanına girecek olan adayların % 95 iNE ulaşmamış henüz sınav giriş yerleri. O yüzden bekleyelim Telaşe gerek yok. Ha oldu son bir kaç güne kadar gelmedi o zamanda Gözde hanımın dediği gibi ” EN YAKIN ÖSYM BÜROSUNA GİDEREK TC KİMLİK NUMARANIZI VERMENİZ KAFİ DİR. Size sınav yerinizi söyleyeceklerdir.” Şimdiden herkeze hayırlı ramazanalar ve sınavda başarılar…

Yaw kardeşim ben istanbulda yaşıyorum burda binlerce okul var sınava 1 hafta kala gelirse ben nerden bulacağım okulu hem liselerinki geliyorda bizimki niye gelmiyor… ben 3 gün kala sınav yerimi öğrendim diyelim nasıl bulacam okulu nasıl gitmeyi ayarlıyacam istanbul’un ücra bi yerindeyse napcam? çalışan insanım ben ancak pazar günü okulu gidip görebilirim. ben ne zaman gidecem görecem fesupanalah…

ben önlisans mezunuyum sınava yirmi gün kaldı ama nerede gireceğimin kağıdı sonuçu gelmedi lise mezunu arkadaşlarımın sonuç belgeleri geldi yani sınava nerede gireceklerini bildiren belge benim henüz yok lisans mezunu arkadaslarımın da gelmemiş ne zaman gelecek ptt aracıylığı ile gelmiyormu? lütfen cvb yazın teşekkür ederim…

arkadaşlar ben deönlisans mezunuyum benim de sınav giriş belgem gelmedi postahaneye sordum son bir hafta kala gelir dediler.gelmezse de sınava 3 gün kala bağlı bulunduğunuz ilin ösym bürosuna başvurun ben öyle yapcam.ama herhalde buna gerek kalmaz gelir yani

bu ne dittiri bittiri foktan hayattır yaw anlamadım benimde önlisans sınav yeri bilgilerim gelmedi netsek neylesek ösymeyemi yürüyelim kardeşimmmm

slm arkadaslar benımde gırıs kartım gelmedı ama benpanık yappmıyorum neden mı oss dede panık yaptım ama geldı bır hafta vardı sınava geldı nıhayetınde..NEYSE ARKADASLAR UMARIM SORUNSUZ BI SEKILDE SINAVI HEPIMIZ ATLATIRIZ RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ALLAHA EMANET OLUN KIB BY

Lise ve önlisans mezunlarına yönelik olan kpss 2008′in kpss giriş kartları adreslere yollanmaya başlanmıştır. Bazı adayların kartları ellerine ulaşırken bazılarınınkiler henüz ulaşmamıştır; ancak telaşlanmayınız; çünkü sınavın 21 Eylül’de olduğu düşünülünce kartların sınavdan önce elinize geçmesi olasıdır. Ancak bir aksilik olursa ve 13 Eylül’e kadar kpss sınav giriş kartınız elinize geçmemiş olursa en yakın ÖSYM bürosundan kpss giriş kartınızı alabilirsiniz. Şunu da belirtmek isteriz kpss giriş yerleri internetten açıklanmamaktadır

sınav giriş yerim elime ulaşmadı gelmezse nasıl iletişim kurabilirim.

okuduğuna sevindim yani bugfixed umarım işe yarar bişeydir yazdığım

arkdaslar ben başvurumu yaptım ama sınav yerim gelmedi sinir oldum ne yapam lazım

msjlarınızı bekliyorum tamammı endişeyi bırakıp sizde gidip sorun lütfen

arkadaşlar benimde gelmedi bilginiz olsun diye söylemek istiyorum en yakın ösym bürosuna gittim durumu açıkladım endişemiz yersizmiş sınava son 2gün kala sistem açılır eğer 2 gün kaldığı takdirde gelmezse belgen gel burdan çıkartırız dediler içim rahatladı umarım sizde rahatlarsınız endişelenmeyelim artık hatta sizde gidip sorun bakalım sizede aynısını söyliceklermi?

arkadaşlar amma paniksiniz hee!! sınava 20 gün var ben kpss lisans mezunları sınavına girdim sınava giriş belgem 1 hafta önce geldi!!

SON 90 MESAJA BAKINCA İÇİM KARARDI YAV ARKADAŞLAR BENİM DE GELMEDİ. GELİR 1 HAFTA İÇERİSİNDE GELMEZ İSE DE ÖSYM YE TELEFON AÇIN, ÖSYM BÜROLARINA BAŞVURUN.

sınava 21 gün kaldı daha formlar banada gelmedi. delirmemek elde değil ya. sınav günü kendimi benzin döküp yakmayı düşünüyorum delirecem ya biri bana cevap versin….

slm arkadaşlar ben de önlisans olarak sınava girenlerdenim.ama benimde kağıdım hala gelmedi

arkadaşlar benim belgem hala gelmedi gelmese bende şikayet etsem beni memur yaparlar mıı??

ii günler dilerim, benim sınava giriş belgem hala gelmedi.acelemi ediyorm? belgesi gelen var mı acaba?

slm arkadaşlar.. samsundan engin.. benim de sınav giriş kağıdım gelmedi henüz.. kardeşimle beraber girecez sınava onun ki 3 gün önce geldi.. yarın bi postaneye uğrim.. olmasa ya ankarayı telden arıcaz ya da burdan osym bürosuna uğrayıp dilekçe yazcaz.. yani bi şekilde hallolunur inş.. fazla endişelenmeyelim.. belki bugünlerde bizimkiler de gelir.. herkese sınavda başarılar..

ne sabirsizsinız öyle şimdiden kendi kendinizi dinizi strese sokuyorsunuz en geç bir hafta kala herkesin yeri belli olacak…. herkese bay

slm.acele cevap verirseniz sevinirim.benim sınav igriş belgem gelmedi henüz nereye baş vurcam.

selam arkadaşlar benim sınav giriş kagıdım gelmedi ne zamn gelcek peki gelmezse nereye başvuracagım bilen varsa?şimdiden teşekkürler……..

ya arkadaşlar bende lise düzeyinden sınava gircem ama benimde sınav giriş belgem daha gelmedi tanıdığım bütün herkesin eline ulaşmış üstelik aynı mahallede oturduğum arkadaşımın bile geldi..gelmezse napcazz
:(:(

slm eğer sorulara cevap veriliyorsa benım kpss belgem gelmedı ne zaman gelir gelmezse ne yapmam gerek?

merhaba arkadaşlar bu sitenin sorularına cevap veren biri varmı
varsa eğer benim de bir sorum olacaktı benim kpss giriş belgem hala gelmedi ne yapacağımızı bilen varmı teşekkürler

bende önlisans mezunuyum benimde hala gelmedi belgem bi internet adresi yokmu ya ögrenelim nedir bu sınava 3 hafta kalmış hala belge yok neyle gircez sınava ya

bende önlisans mezunuyum benim de giriş belgem gelmedi bekliyorum bi süre sonra gelir galiba gelmezse de bi çaresine bakarız. telaş etcek bişey yok bence

slm arkadaşlar ben ön lisans olarak başvuru yaptım büt sınvalarım vardı ama tek dersten kaldım ve mezun değilim ben sınavda iyi bir puan aldıktan sonra tercihleri yaparken yapmasam bir sonraki tercihlerde yapsam olurmu ocakta tek ders sınavım var onu gecince mezun oluyor ön lisans olarak ama o zmana kadr tercih yaparsam ve atamam cıkarsa benim ön lisans diplomam olmaz şimdi ben ne yapmalıyım ilk tercihlerde bende tercih yapayımmı yoksa 2.tercihlerdemi yapayım

merhaba arkadaşlar benimde giriş belgem gelmedi çok telaşlanıyorum lise mezunuyum bir çok arkdaşımınn geldi ama bana gelmedi yardım edin lütfen ya gelmezse:(:(:(

arkadaşlar sıkmayın canınızı benimde gelmedi herhalde önlisansların geç geliyor gelmese osym yi arar öğreniriz

Mürüvvet ve diğer arkadaşlar: Sakin olun yav 🙂 Aynı durumda olan binlerce kişi var. Bu arada yüksekokul mezunu olan arkadaşların çoğuna gelmedi bilginize. Fakat ortaöğretim olanların çoğuna geldi. Sakin olun sabırlı olun gelecektir. Bir iki hafta içinde gelmez ise gerekli yerlere tel açılır öğrenilir.

ya ben ilk bu sene kpss ye gireceğim herşeyimi yaptım arkadaşlarımın sınavı hangi okulda gireceğin edair belgebleri gelmiş ama benim gelmedi ne yapmalıtım
en kısa zamanda cvp yazarsaxnız sevinirim

bende önlisasn mezunuyum ama hala sınav giriş belgem ortalarda yok araştırma yaptım belgesi gelmeyen çok fazla insan var bu yüzden konuya takılmadım daha sınava çok var mutlaka gelecektir herkese kolay gelsin

arkadaslar endiselenmeyin sınava 1 hafta kala bile gelio ptt yi fln aramanıza gerek yok yanlıs bilgi veriolar semt olarak daqılıyor ayrıca aldım diyenlerde yalan soluor meb de açıklanıcak bikaç güne kadar

slm herkese bende önlisans düzeyinde giricem ama belgeler henüz 28 ağustos ititbariyle elime ulaşmadı. Kardeşimde ortaöğretim düzeyinde girecek onun belgesi 1 hafta önce geldi.Önlisans mezunlarınki neden gönderilmedi anlamadım

Merhaba,arkadaşlar bende önlisans mezunu olarak girecem,,ama hala sınava giriş belgem gelmedi,
önlisans mezunlarıne geçmi geliyo,,,çünkü lise mezunu girecek tüm arkadaşlara geldi,

ptt yi aradım,,biz ta gecen hafta kppss kağıtlarını dağıtmayı bitirdik diyo,,kafayı yiyecem yaaa

benim ortaöğretim arkadaşımın önlisans bizimkilerde hala gelmedi sabretmeliyim biliyorum ama sabredemiyorum ya bi aksaklık olmuşsa yardım edin lütfen.

bende önlisans mezunuyum tanıdığım arkadaşlarımınkilerde hala gelmedi önlisans mezunlarının sınavı saat 14:30da olacakmış herhalde sınav giriş belgeleride geç geliyor sabredelim arkadşlar

yaaa benim kppss giriş yerim gelmedi allah sabırlık versin.ösym bunu internetten duyursa daha iyiiydi valla bilen varsa yazsın neolur

kamu seçeme sınavları halen devam ediyomu bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim lütfen

dilek yazdı:

arkadaşlar benim nerde gireceğim taa 16sında geldi arkadaşlar onu osym den duyurulardan bulabilirsiniz ama gelir daha 25 gün var kolay gelsin

Arkadaşım yok böyle bir duyuru. Bunlar var o kısımda.

2008 Seviye Tespit Sınavı (STS) : Basın Duyurusu

Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme (2008-YLSY): Basın Duyurusu

2008 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS): 2008 Yılında Özel Yetenek Gerektiren Yükseköğretim Programlarına Öğrenci Alımı Yapacak Üniversitelerin Dikkatine

Sallamayın kafanızdan

arkadaşlar benim nerde gireceğim taa 16sında geldi arkadaşlar onu osym den duyurulardan bulabilirsiniz ama gelir daha 25 gün var kolay gelsin

Ben orta öğretim mezunuyum benimde hala sınav giriş belgem gelmedi bilgisi olan varmı

slm benim kpss giriş belgem gelmedi ösym ninsitewsinde de bulamadımverebileceğiniz bi link varmı varsa acil cevap yazın…

ya kardeşler allah aşkınıza bilen biri yokmu ne zaman gelecek giriş belgelerimiz milletin gelmiş hep.nereye başvuracağız bunun için bilen biri varsa lütfen yazabilirmi??sınava çok az kaldı hala belge yok elimizde

arkadaşlar gerçekten bu önlisans mezunlarının giriş belgesi neden hala gelmedi acaba lise düzeyi olanlarınki gelmiş önlisans olupta gelen arkadaşımız varmı acaba bilgileriniz için şimdiden teşekkürler

benim kpss ye girişim herkesten çok farklı ben bulunduğum yerden gitmek için bu sınava giriyorum

arkadaşlar ben postaneyi aradım geçen hafta çarşamba günü bıraktık diye söylediler ama benim elimde bir belge bunun için ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz

Benimde Sınav giriş belgelerim henüz elime ulaşmadı. Bunun için ne yapmamız gerekir Aynı şeylerden müzdaripiz. İnternetten öğrenme şansımız varsa site ismini yayınlarsanız ben de dahil çoğu arkadaşımızın sorununa çare olcaksınız yardım edin lütfen….

slm iyi çalışmalar
ben kpss giriş yerimi ögrenmek istiyorum
ne zaman açıklanacak soruma cvp yazarsanız çok mutlu olucam

ben sınava gieceğim okulu nasıl öğrene bilirim yada ne zaman bi bilgi ala bilir miyim?

bende önlisans bıtırdim hala sınav yerı kagıdım gelmedı. arkadaslarımın gelmıs bilgisi olan varmı ?

arkadaşlar merhaba,
önlisans mezunlarına kpss giriş belgesi geç mi geliyor yaa benimkide hala gelmedi…ne zaman gelir??

merhaba ben de onlisans mezunuyum benim de sınav giris belgem gelmedi bazi arkadaslar gelir diyor ama postanenin son kabul tarihi altı eylul. ve ben postaneye gittim bu saatten sonra artık belge gelmez diyorlar. bilginiz varsa beni de bilgilendirin slm

arkadaşlar merhaba,
önlisans mezunlarına kpss giriş belgesi geç mi geliyor yaa benimkide hala gelmedi…

mrba arkadaşlar önlisans mezunuyum sınav kartım gelmedi ne yapıcaz nerden alıcaz.internetten nasıl öğreniriz giriş yerimizi.lütfen bilgilendiriniz

sınava giriş belgesi gelmiş bana gelmedi nerden bakılıyor bir bilginiz varmı

benim kpss giriş belgem yaklaşık bir hafta önce elime ulaştı sizinkilerde gelir arkadaşlar merak etmeyin öss giriş belgem 1 gün öncesi elime gecmişti yani anlayacağınız er gec elinize gececektir sabretmek geleceğin en iyi anahtarıdır….

2008 eylül ayında yapılacak kpss için sınav giriş yerlerinin belgesi elıne ulasan varmı yada ınternetten nerden bakıldıgını bılen varmı yardımcı olursanız sevınırım ıyı gunler basarılar herkese

Arkadaşlar çevremde kppss giren çoğu kişinin giriş yeri belgesi gelmiş.Amam benim hala gelmedi.Ne Yapmalıyım.

selamün aleyküm:
açık öğretim lisesini geçen hafta yapılan ek sınavla bitirdim inşallah.
kpss ye girmek için geç kaldığımı düşünüyordum ancak dilekçe verip başvuru yapabileceğimi söylüyorlar, bana bu konuda aydınlatıcı bilgi verirseniz sevinirim .teşekürler. 23/08/2008 c.tesi

pardon size bir sorum olcak bizim kpss yerleri formları gelmedi nereden alabiliriz

Ya arkadaşlar endişe etmeyin. Bu yazıyı yazan benim benimki de gelmedi. Yani sıkıntı etmeyin gelir. 🙂

MRB BEN ÖNLİSANSTAN BU SENE MEZUN OLDUM DAHA DİPLOMAYI ALMADIM AMA SORUM ŞU BENİM SINAVA GİRİŞ BELGEM GELMEDİ VE TANIDIĞIM HERKESİNKİ HAFTALAR ÖNCE GELDİ ÇOK ENDİŞELİYİM Bİ PROBLEM ÇIKSIN İSTEMİYORUM.BİLGİSİ OLAN VARSA CEVAP YAZSIN

21 eylül de yaplcak sınav yerleri hala belli olmadı mı arkadaşlar bilgilendirin

lise mezunu arkadaşlarımın kpss giriş yerleri kğıtları geldi.ben önlisans mezunuyum.benimki hala gelmedi.bi haftayı geçti.acaba önlisans mezunu olmamın bi sonucu olabilrmi bizlere dahada mı geç geliyo giriş kağıtları.cvplarsanız sewinirim.gelmedigi takdirde ne yapmalıyım bu konuda da bilgilendirirseniz sevinirim

benim çooooook mrk ettiğim bişey var nolur biri bana cvp versin..kpss artık 4 yılda bir yapılcak busene alımlar çok olur mu kaç puanla bi en ufak dereceli bi memurluğa yerleşebiliriz..lütfen biri cvp versin..

Lütfen beni aydınlatır mısınız? Arkadaşlar 21 Eylül’de yapılacak olan Kpss sınav giriş belgelirinin geldiğini söylediler , ama benim giriş belgem daha gelmedi strese girdim

merhaba yaa bişey soracam 21 eylül kpssde sınav giriş yerleri belli oldumu arkadaşlar belli oldu dedi ben internette bulamadım yardımcı olursanız sevinirim…

benim sınava giriş kağıdım hala gelmedi nerde gireceğimi merak ediyorumm :((((

26 yaşındayım ve önlisansa kayıt yaptırıcam acaba bitirdigimde yaş sınırı ile karşılaşırmıyım.. bilen birisi açıklama yaparsa sevinirim boşuboşuna okula gidipte işimden olmayayım 🙂 acil cevap yazarsanız sevinirim…

kpss lisans 2008 sınav sonuçları açıklandımı.birde hangi siteden öğrenebiliriz.

arkadaşlar orta öğretim düzeyindekiler için sınava giriş yerleri yani belgeleri geldi ama sonuçlar nezaman belli olur bilen var mı

meraba arkadaşlar ben bu sene liseden mezun oldum başvurumu yaptım ama girdikten sonra sınav sonuçları nezaman belli olur ve atamalar nezaman yapılır

MERHBA BEN ÖNLİSANS ÖĞRENCİSİYİM 2 SENE DOLDU AMA DERSİM KALDI. ÖNLİSASN DÜZEYİNDE GİREBİLİRİM DEĞİLMİ NASILSA 2 YIL GEÇERLİ SINAV SONUÇLARI EK SINAV OLMADIĞI TAKDİRDE. YANILIYORMUSUM.

mrb arkadaşlar ben de başvurdum ama ümitsizim o kadar cok basvuru var kı..önlisans düzeyinde gircem muhasebe mezunuyum kaç puanla yerleşebılırım,bilgilendirirsenız cok memnun olurum şımdıden tşkler..

arkadaşlar kpss giriş yerleri açıklandı evraklar evlere dağılıo bugün bana geldi

merak ettiğim bişey daha var.kpss taban puanı kaç ve yerleştirme yapılırken ne göz önünde bulunduruluyo.

pardon mesajınızı grmemiştim ama bugün bana geldi.yani açıklanmış bilmeyen arkadaşlara duyurulur.herkese başarılar.

Hacer hanım zaten bir üsteki mesajda yazmıştım. Görmemişsiniz galiba. Henüz kimseye gelmedi.

ben önlisans öğrencisiyim kpssye başvurdum fakat sınava giriş yerleri hala gelmedi açıklandımı yada ne zaman açıklanacak bilgi verirmisiniz lütfen

1. Arkadaşlar bugün itibari ile yani 11 ağustos 2008 tarihi itibari ile bu sene başvuranların ilgili kağıtları henüz gelmedi.
2. Yine bugün itibari ile 2009 veya sonraki yıllarda olacak KPSS sınavının tarihi ise belli değil.
3. Madem düzeltme izni verdiler ise sorun olmayacaktır. Zaten kimseye henüz evraklar gelmedi.

slm arkadaslar ben kayıt yaptırırken adresimi yanlıs vermisim ama sonra ais.osym.gov.tr adresinden adresimi düzeltim bi yanlıslık olurmu adrese hala bisey gelmedi sınav giris yerleri açıklandımı

Merhaba Arkadaşlar

Başvurular için sanırım çok geç kaldım.Nurten inde sorduğu gibi bir dahaki sınav ne zaman olacak? Başvurular ne zaman yapılır ????

ben başvurumu yaptım sınav giriş yerleri daha açıklanmadımı halen bilgilendirirseniz sevinirim

meraba biliyorum biraz geç kaldım sormaya ama ben 25.11.1990 dogumluyum ve ben baş vurumu yaptım bana sorun olmaz dediler yine şüphelerim var beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar ben 03.05.1979 dogumluyum. Ortaokulu 93’te bitirdim. Sonrasında açıktan lise 2’ye kadar devam ettim ve bıraktım. En son aldıgım belgede öğrenci durumu SİLİK olarak yazılmıştı. Sorum şu; Bu KPSS sınavına girebilirmiyim. Sınavdan sonra iş bulma olnagım diğer adaylardan farklı olur mu? (Liseyi bitirmiş adaylardan) Şimdiden teşekkürler..

Ortaöğretim mezunları için kpss tarihi kesin olarak nedir?14 eylül ve21 Eylül tarihleri veriliyor.14 eylül polislik sınavı ile çakışıyor.bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.

ben lisemezunuyum kpss sınav kayıt süresi devam ediyormu bilen varsa bana cevap yazsın lütfen bekliyorum

Ben başvuru tarihlerini kaçırdım. Bir daha ne zaman olur lise mezunları için sınaz acaba?

çok öenmli bi sorunum var lütfen cevaplayın 2008 kpss başvurusunn son tarihi 28 iydi fakat ben 29 unuda internetten yaptım kabül olur mu?

slm ben 2005 ortaöğretim laborant mezunuyum.. bu yıl önlisans bitirdim fakat 30 günlük stajımı tamamlamam lazım, üniversiteden hocalar staj defterimi vermezsen için mezun olamazsın dediler. bende mezun olmak istemiyorum. kpss sınawına ortaöğretim olarak başvuru yaptım çünkü 70-75 gibi bir puanla atama olabiliyor. fakat önlisans 85 civarı puanla zor atama…ben okulu stajdan dolayı 1 yıl uzatacam veya 2 yıl artık atanana kadar bundan dolayı ilerde sorun yaşarmıyım.. bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız sevinirim..
acil cvps…

Gökhan kılavuzda ayrıntılı bilgi var. Ona bakıver. Orada anlatılmış.

slm arkadaşlar acil bisorum olacak lütfen yardım ederseniz formu dolduracam ben çok programlı lise mezunuyum MEZUN OLUNAN/OLUNACAK ALAN/PROGRAM kısmında hangisini seçecem

merhaba ben derya.2006 da mezun olabilicek durumunda girdim sınava daha sonra mezun oldum bu sene yeniden giricem ben eski adaylar gibimi başvurucam yoksa yeni adaylar gibimi.çünkü diplomamı okuldan almadım.

merhaba,
kpss formlarının tükendiği söyleniyor. form olmadan da başvuru yapabiliyor muyuz. bilginiz var mıydı?

Selam.EML Tesisat Bölümü mezunuyum.Geçen sene ÖSS sınavı ile Makine bölümünü kazandım ve şuan önlisans okumaktayım.Bu sene 2.senem olacak.Sorum şu..Kpss başvurumda MEZUN OLUNAN/OLUNACAK ALAN/PROGRAM Tesisat Teknolojisi yazıyor.Orayı makine bölümü olarak değiştirmem mi gerekiyor?Birde mezuniyet tarihi liseden mezun olduğum tarih..Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.Kolay gelsin..

burcu….
eger 1990 lıysan girebilirsin ay olarakta 27 haziranda 18 yaşını tamamlamış olman gerek

Lütfen sorumun cevabını alabilir miyim?17 yaşındaym liseden mezun oldum bu yıl kapsye girmek istiyorum ama yaşım sorun olur mu?İşe girme itibariylemi yaşa bakılacak sınava girsem bir sorun olur mu daha önce yazmıştım ne olur cevabınızı bekliyorum acilen.. teşekkürler

tuba hanım açıkca söylemişler zaten evet ortaöğretim düzeyinde başvuru yapacaksınız.

arkadaşlar bisey sorabılırmıyım ben acıkogretım lisans ögrencısıyım 2.sınıf kpss lisansa basvuru yapmaya gıttıgımde okulunu bıtırmen gereklı dedıler bu sınava lıse mezunu olarak mı basvuru yapmam gerekıo acele cevap verırsenz sevınırım…

Başvurumu yaptım.İşallah bu sene aldığım not ile hakettiğim yere yerleşebilirim.Geçen yıllara bakarsam umudum tükendi.İşallah bu sefer..

merhaba ben bu yıl liseden mezun oldum.Kpss ye girmek istiyorum yaşım şu an 17 ocakta 18ime gireceğim.Sınawa girmek için en az 18 olması gerekiyor mu yoksa işe alınma itibariylemi yaşa bakılacak sınava girsem bir sorun olur mu şimdiden teşekkürler

Ben yanlış bir bilgiyi düzeltmek istiyorum.KPSS sınavında yaş sınırı kaldırıldı.Yani 30 yaş sınırı diye bir şey yok.Bazı meslek gruplarında değişmedi ama genelinde yok.

slm ben 2005 ortaöğretim laborant mezunuyum.. bu yıl önlisans bitirdim fakat 30 günlük stajımı tamamlamam lazım, üniversiteden hocalar staj defterimi vermezsen için mezun olamazsın dediler. bende mezun olmak istemiyorum. kpss sınawına ortaöğretim olarak başvuru yaptım çünkü 70-75 gibi bir puanla atama olabiliyor. fakat önlisans 85 civarı puanla zor atama…ben okulu stajdan dolayı 1 yıl uzatacam veya 2 yıl artık atanana kadar bundan dolayı ilerde sorun yaşarmıyım.. bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız sevinirim..

slm ben tuba kpss sınavını kazandıgımız takdirde hemen işe yerleştirilecek miyiz ben lise mezunuyum kafam karıştı en az puankaç olmalı çok teşekkür ederim bu siteyi açtığınız için

Yunus bey başvurunuzu 26 hazirana kadar yapabilirsiniz.

mrh ben yunus haytaoğlu öss girdim fakat kpss girmek istiyorum bu sene yeni mezun oldum 18 yaşındayım kpss girebilirmiyim.şimdiden cvp için teşşekkür ederim

Gamze hanım eğer bitirmek üzereyseniz yani bu sene kesin bitecek ise önlisans olarak başvurunuzu 26 hazirana kadar yapmalısınız.

Merhaba ben acıköğretim önlisans okuyorum bu yıl son kpss sınavına katılmak için ne zaman başvuruda bulunmam gerekir teşekkürler,,

BEN ŞU ANDA ÖNLİSANS PROGRAMINDAYIM SON SENEM VE KPSS YE GİRDİĞİMDE LİSE MEZUNU OLARAKMI YOKSA ÖNLİSANS MEZUNU OLARAKMI GÖRÜNÜCEM

ben 33 yasında lise mezunu ev hanımıyım çalısmak istiyorum benimde bu kpssye girme hakkım varmı?aydınlatırsanız sevinirim eğer varsa
zaman kaybetmek istemiyorum.
tesekkürler…
ç

canan hanım; Bildiğimizce Memur olmak için 18 yaşın üstünde olmak yeterli. Ancak bir meslek ve sanat okulu bitirilmişse en az 15 yaş sınırı aranıyor.
isa bey; Aldığın puana göre tercih kılavuzundan bölümünle alakalı yerleri seçebilirsin. Ama bölümünle alakalı yok diye başkalarından tercih hakkın da yok değil ama kazanma şansın az. Çünkü hepsinin yanında açıklama kısımlarında kriterlere sahip olduğun her bölümü seçebilirsin kısacası.
elif hanım; evet internetten kayıt yapabilirsiniz.
aslı hanım; başvuru kılavuzunda zaten şöyle bir açıklama var: bitirmiş veya bu sene kesin bitirebilecek olanlar diye. Siz de ikincisi ise başvuru yapabilirsiniz.

merhabalar ben lise terk ama şuanda açıkögretimden okuyorum liseyi ben kpss sınavına girebilirmiyim lütfen cvp yazın şimdiden teşekkürler

slm benim bi sorum var ben daha önce 2006 da kpss ye başvuru yapmıştım peki şimdi internetten kendim başvuru yapabilirmiyim

slm ben EML mezunuyum ilkkez kpss ye girecem kazanırsam bölume göremi atama olur yoksa herkez aynı seviyedemi oluyo.Bölumum metal işleri burdan ne gibi memur alınır.

yaaa buhaberi biraz geç aldım. 13 gün gecikmeli. 9 mayısta bitmiş başvurular:(((((((((

nezaket hanım; Eğer bu yıl kazanırda yüksekokul veya fakülteye girerseniz ancak ortaöğretim KPSS sınavına girebilirsiniz. Onlar için başvuru yapabilmek için ya son sınıf bitirmesi kesin olan veya bitirmiş olanlar başvurabilir. Başvuru kılavuzları genel de daha önceki yıllarda liselerde idi. Misal bizim burada Endüstri Meslek Lisesinde idi. Ayrıca ÖSYM’nin web sayfasından da başvuru merkezleri bildirilecekmiş. Başarılar…

selam ben lise mezunuyum ve öss.nada hazırlanıyorum bildigim kadarıyla KPSS ÖSSden sonra oluyor ben eğer ÖSS den bi yeri yazarsam kayıt olursam önlisans KPSS na girebilirmiyim?bu başvuru kılavuzlarını nereden alabiliriz ve nereden başvuru yapabiliriz?Benim bu sınava girebilmem için neler gerekiyor sorularımı cewaplarsanız seinirim şimdiden teşekkürler

Emine hanım; Başvuru şartlarında zaten şu ibare var “mezun olanlar ve olabilecekler” diye. Yani siz bitiyorsanız eğer mezunla ilgili durum bilgilerine bitirdiğiniz yüksekokulu yazarsınız. Bir de yüksekokul ile liseler “ortaöğretim” olarak başvuruyor.
Başvuru tarihlerini yukarıdaki yazıda da vermiştik: 26 Mayıs-27 Haziran 2008 arasında yapılacak.

merhaba benim bi sorum olacak..şimdi ben önlisans programında okuyorum bu yıl son bitecek inş.ama şimdi ben bu kpss sınavına önlisans mezunu olarakmı girecem..yoksa lise mezunu olarakmı..birde basvuru tarihleri ne zamn olacak..önlisans programları için..

Ben başvurumu yaptım hadi hayırlısı balalım.. İnşallah bu yıl hak eden hak ettiği yerlere yerleştirilir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.