Kategoriler
Diğer Toplum

Türksat 3a yeni frekanslar

Türksat 3a yeni frekanslar, Türksat 3a frekansları, Türksat 3a nasıl ayarlanır?

Türksat 3A’ya geçilince artık eski frekanslar çalışmadı. Hal böyle olunca insanlar uydu alıcılarını alıp bu işi yapan dükanlara akın ettiler.

Eğer siz ben Türksat 3a uydusu yeni frekanslarını ayarlarım diyorsanız makalemizi okuyun…

Türksat 3a
Türksat 3a
  • 1- Ana menüye girebilmek için; uzaktan kumandanızda ‘Menü’ veya ‘setup’ yazan düğmeye basınız .
  • 2- Uydu alıcısı marka modeline göre; ‘Kanal Arama’, ‘Kanal Ekleme” gibi menülerden hangisi beliriyor ise yukarı-aşağı tuşlarıyla “Ok”a yani onaylama tuşuna basınız.
  • 3- Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka modeline göre; ‘Alış Frekansı‘ ‘Uydu Frekansı‘ seçeneklerinden biri belirecektir. Yukarı-aşağı tuşlarıyla o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak TÜRKSAT Tanıtım Kanalının yeni frekansı olan ‘12731’ değerini girin.
  • 4- Yine aynı pencerede ‘Sembol Oranı’ olacaktır. Yukarı-aşağı tuşlarıyla o seçeneğin üstüne gelip ‘3333’ rakamını girin.
  • 5- Yine aynı pencerede bulunan ‘POL’ şeklinde bir yazının üstüne gelip sonra sağ-sol ok tuşlarıyla ‘V’ ya da ‘Dikey’ olacak şekilde değiştirin.
  • 6- Yine aynı yerde bulunan ‘FEC’ değerini değiştirmek için yukarı-aşağı tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra sağ-sol ok tuşlarıyla ‘3 / 4’ seçilmelidir. Bazı uydu alıcılarında bu değerin girilebileceği bir alan bulunmamaktadır.
  • 7- En son  ‘OK’ yani tamam tuşuna basarak TÜRKSAT Tanıtım Kanalının yeni Uydu parametrelerini kaydetmiş olacaksınız.

Bundan sonra yapacağınız otomatik tarama ile bütün kanallar televizyonunuzdaki yerini alacak. Bu işlemi yapmadan otomatik tarama yaptırmak hiç bir sonuç vermez…

Eğer Türksat 3a yeni tüm kanal frekanslarını indirmek bakmak isterseniz buyurun pdf ile hazırlanmış kanal listesi. Dosyayı okuyabilmeniz için bilgisayarınızda Acrobat reader pdf okuyucu veya benzer pdf dosya okuyucusu gereklidir: Yeni Türksat 3 a Kanallar frekanslar listesi indirin
Kolay gelsin…

“Türksat 3a yeni frekanslar” için 11 yanıt

star tv frekansı değişiyor 15 ocak 2012 tarihi itibari ile yeni frekans bilgileri

frekans:11054mhz
polarite (polarizasyon):(h) yatay (horzinal)
sembol oranı:30000 (veri hızı)
fec:5/6 (varsa)

star tv yi artık bu frekans bilgilerinden izleyebiliriz.

yaw turksat 3 a uydu ısmını nasıl kaydedecez bende tursat 1 c var hala daha

mustafa bey tam olarak anlamasam da cihanızı fabrika ayarlarına döndürdükten sonra frekans işlemini yaparsanız daha sağlıklı olacaktır.

Bir sifre yazdik bütün kanallar gitti.Lütfen birşeyler yapin.Çok uzgünüz.Bize yardim edin.

abi yaptımda bende olmuyor bi yardımcı olrsanız çok sewınırım

Bakın bir Türksat 12731 3333 veriyorsunuz ondan sonra network search açık ama her otomatik aramada değişiyor bir yapıyorsun 70 kanal bir 8 dk sonra yapıyorsunn 209 kanal değişiyor niye mi sinyal yüzünden..

Hello, excellent site, very rich in content and correctly carefully thought out

Maken hepsi çıkıyor bende.
Şöyle yapıver: Önceki tüm kanalları siliver, daha sonra verdiğimiz tanıtım kanalını yeni bir kanal olarak ekleyiver, sonra otomatik taramayı çalıştır kaydet çık. Bakalım olacak mı. Yok eğer yine olmaz ise yukarıdaki makalemizin en altında verdiğimiz pdf dosyasından ilgili frekansı elle eklemeyi deneyebilirsiniz.

Teşekkürler. Sonunda yapabildim çok makbule geçti bu bilgiler sağolun..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.