Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Bilboard Dergisi - Röportaj - Mart 2010

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Cevapla
buyak
Üye
Üye
Mesajlar: 53
Kayıt: Pazartesi, Ocak 28, 2008 20:45
İsim: burak
Konum: Antalya

Bilboard Dergisi - Röportaj - Mart 2010

Mesaj gönderen buyak »

Bu ayki Bilboard dergisinde 3 tam sayfa röportajı var kendisinin
bilgilerinize...
buyak
Üye
Üye
Mesajlar: 53
Kayıt: Pazartesi, Ocak 28, 2008 20:45
İsim: burak
Konum: Antalya

Re: Bilboard Dergisi - Röportaj - Mart 2010

Mesaj gönderen buyak »

---
Eski plak şirketiyle yollarını ayıran Feridun Düzağaç, FD 7’yi İrem Records etiketiyle yayınladı. Bir karışıklığa da açıklık getirdi: “Albümün ismi Meyil Adresim Sensin değil, bu aslında internet sitesinin adı. Albümü siteden takip edenler bu adrese gidecekler. İlk kez bir albümümün ismi çok konuşulmasın, direkt şarkılara dalınsın istedim. İnsanlar çok seviyor bu tip isim oyunlarını ve beklentileri yüksek” diyor, bir önceki albüm isimlerine atıfta bulunarak. Meyil Adresim Sensin ile ilgili de, bunun internet Türkçe’sine bir pas olmadığını belirtiyor: “TDK ile de yazıştım. Meyil fiilini birçok fiille birleştirebiliyoruz ve o meyl etmek oluyor. Türkçe’yle kavgamın Hayat Neden Şekil Yapıyor adındaki şarkımla sınırlı kalmasını istedim.” Düzağaç için 7 rakamının büyük anlamı varmış, bu nedenle albümün adı FD 7 olmuş. Feridun Düzağaç’ın yeni albümü FD 7, bu ay Billboard’da.
---
http://www.billboard.com.tr/1003/kategori.asp
Cevapla