Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

BURAYA Bİ BAKAR MISINIZ???

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
nihan

BURAYA Bİ BAKAR MISINIZ???

Mesaj gönderen nihan »

arkadaşlar çok merak ediyorum bi erkek bi kızdan soğursa ve aklından ayrılmak geçiosa ama bi şekilde bunu yapamiosa bu durumu nasıl belli edebilirki bilirsiniz bazı kişilerin napmaya çalıştığını anlayamazsınız o yüzden bana yardım edin fikirlerinizi bekliorum...
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
Mesajlar: 926
Kayıt: Salı, Ağustos 30, 2005 10:55
İsim: Burcu
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen lonely »

nihancığım bu herkesde farklı bence.ayrıca ince çizgilieri olan bir konu.o yüzden sadece bir fikir olarak oku ve herkesin tepkilerinin farklı olacağını unutma tamam mı?
muhtemelen senden uzak durur, eskisi gibi davranmaz, kendini senin sevmediğin şekilde göstermeye çalışır. bunun sebebi de seni kendisinden uzaklaştırmaktır.Sinir sinir davranır. Günde 10 defa arıyorsa 1kere bile aramaz belki. Ne yapıp ne ettiğini umursamaz....Bir sürü davranış şekli var. Saymakla bitecek gibi değil.
Bilmiyorum soruna cevap olabildi mi ama ben olsaydım akışına bırakırdım. Zaman ne gösterecek bir bakardım.
vanessa

Mesaj gönderen vanessa »

ya ilgisi çok azalır.mesela seni eskisi kadar umursamaz.seninle konuşmaz.vs vs
konuşacak şey bulamaz uzak durmaya çalışır
nihan

Mesaj gönderen nihan »

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR!!! dediğin gibi lonely sanırım en iyisi akışına bırakıp zamanla anlamk...
dedetor
Üye
Üye
Mesajlar: 116
Kayıt: Perşembe, Nisan 28, 2005 16:44
İsim: Sercan
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen dedetor »

Ben bi erkek olarak cevap veriyim ben olsam sevmediğim birine durup duruken seni seviyorum diyemem,ancak zorunlu söylerim mesela o bana dediği zamn söylerim ve bunda kız erkek ayrımı yoktur herkes aynı şekilde davranır.Ama kızlar bu konularda biraz daha duygusal gibi yine de pek bi farkı yoktur herhalde.Karşındakini anlamak istiosan empati kur.Sen nasıl davranırdın ona, onu düşün,ama bunu yaparken çok dikkatli olman lasım çünkü karşıdakinin sorunları olabilir sana sölemediği o yüzden böle davranıyo da olabilir.
nihan

Mesaj gönderen nihan »

tamam dedetor çok teşekkür ederim...
insatiablelover1

Mesaj gönderen insatiablelover1 »

sıkılmıştır belki yeni heyecanlar arıyo olabilir;;;; :lol:
nihan

Mesaj gönderen nihan »

yok öle olduğunu pek sanmiorum.....
insatiablelover1

Mesaj gönderen insatiablelover1 »

erkekler bakımlı kızlardan hoşlanırlar bazı paçoz olanlarda böle şey gibi kalıp üzülürler malesef napalım birileri güzel birileri çirkin olacak... :lol: :lol:
nihan

Mesaj gönderen nihan »

alla alla sen bni nerde gördünkü bnm bakımsız olduğumu düşünüyosun!!! walla ne yalan söliim herkes bnm güzel we bakımlı olduğumu söler genelde bn aksini söleyene pek rastlamadm.......(kendini beğenmişlik olmasnda)
burcu999

Mesaj gönderen burcu999 »

o seninle hergün konuşuyo diyelim hiç konuşmaz yüzüne bile bakmaz sana değişik şekillerde davranır canım
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

benzer bi olay başımdan geçti nihancım yakın zamanda seni çok iyi anlayabiliyorum:)
birincisi,zaman ayırmaları azalcak,soğuk tavırlar,konuşmalarınız muhabbetleriniz eski tadını vermicek...çünkü arkadaş o kadar cesaretli olmadığı için sana durumunu söylicek kadar kendini sendne soğutmaya çalışcak bunun daha dahice olduğunu sanarak!bence böyle yani :wink:
kelebek_

Mesaj gönderen kelebek_ »

bence direk söylemeli yoksa daha kötü olur boşuna oyalanmayın derim...
onurx92

Mesaj gönderen onurx92 »

Güzelim bu kişiden kişiye göre değişir bence. :shock:
Scream

Mesaj gönderen Scream »

bakın şimdi durun ve bir saniye tüm söylenenleri unutun uygulayan birisi olarak ve bir erkek olarak şu nu n söylebilirim bir çok kişi fazla aramaz fazla sormaz ne bileyim uzak durabilir diyor ama şöyle bir şey var bütün bunların olduğunu varsayalım belki o kişin bir takım işler var ve fırsatını bulup arayamıyor arayıncada iki kelime edip kapatmak istemiyor uzun uzun konuşmak istiyor yada sıkıntılı bir dönemden geçiyor ve sıkıntısını size yansıtmak istememesi için uzak durmaya çalışıyotr eğer siz bunları yanlış algılayıp uzak durursanız ters bir tepki alırsınız ona yakın davranmanız gerekirken soğuyup uzaklaşırken bir de biz yıkarız bunu böyle belirtip bir soruya şöyle cevap vermek istiyorum emin ol en iyi yöntem az görüşmek yerine daha çok görüşmek istemektir az konuşmak yerine daha çok konuşmak istemektir görüşmek istediğinde işinin çıktığını söyler görüşemesse sen benimle görüşmek istemiyorsun falan filan konışmak istemediğinde sen konuşmak istemiyorsun yazık falan filan ve çok sözde lafları hep bir yerlere çekmek vardır sen birsöz söylersin o lafı başka yere çeker sende kendini savununca
"bırak ya çocukmu kandırıyorsun yalan bari söyleme" diyerek ilişkiyi koparır ve sizin yeter artık senin olmuyor diyip sizin ilişkiyi bitirmesnizi ister.

valla en iyi yöntem budur bu konularda diğerleri birazsakat gibi
Cevapla