Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Cepte yenilik bitmiyor...

Bilim - teknoloji haberleri, makaleleri ve ilgilileri...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
hasta
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 249
Kayıt: Pazar, Mayıs 16, 2004 22:48
İsim: Bedih
Konum: Yurt Dışı

Cepte yenilik bitmiyor...

Mesaj gönderen hasta »

Mobil teknoloji sektörünün lider oyuncusu Toshiba, Windows Mobile teknolojisiyle güçlendirilmiş akıllı cep telefonlarıyla Türkiye pazarına giriyor. Portege G500 ve Portege G900, parmak iziyle tanıma yapan geliştirilmiş güvenlik seviyesi gibi özellikler sunuyor.


Türkiye’deki tek dağıtıcı Multimedya AŞ. olan Toshiba Mobil İletişim Bölümü, akıllı portatif cihazlar pazarına Windows Mobile teknolojisiyle güçlendirilmiş iki yeni ürününü sunuyor: Portege G500 ve Portege G900. Toshiba, bu iki ürün için, kullanıcılarına güvenli ve ofis ortamıyla bir arayüz oluşturacak Windows Mobile yazılımlarını kullanmayı tercih ediyor.



Bu iki ürün, masaüstü bilgisayarlar, laptop ve telefon arasındaki entegrasyonu sağlayarak senkronizasyon sıkıntısına son veriyor. Kullanıcılar dosya ekli e-maillerine ulaşabiliyor, mükemmel kaliteli video kayıtları oluşturabiliyor, video klip yükleyebiliyor ve çoklu ortam mesajlarını alabiliyor. Portege G500 ve Portege G900, parmak iziyle tanıma yapan geliştirilmiş güvenlik seviyesi gibi özellikler sunuyor.



Parmak izi denetimi yapan Portege G500 ve Portege G900, basit ve kullanımı kolay tarzıyla yüksek güvenlik sağlıyorlar. Bu telefonlardaki parmak izi algılayıcısı, telefon menüsü ve telefon kilidinin de kolaylıkla kullanılmasını sağlıyor.



_________________
Notting Else Metters

Cevapla