Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

değinmek

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
Kilitli
EyLüL Bulaşığı

değinmek

Mesaj gönderen EyLüL Bulaşığı »

bu hadde gelecek bir eleştiri değildi. sadece msj ların anında görüntülenmesiyle ilgili bir sorunu söyledim ben . anladımki burda adet böyleymiş.. sağlık olsun..Uslüp una gelince onu ne ben nede kardsh arkadaşımız eleştirebilir.. yaşını başını almış bir insansın.. nerde nasıl davranacağını sne daha iyi bilirsin..iyi çalışmalar..
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 200
Kayıt: Cuma, Şubat 4, 2005 20:21
İsim: Haldun
Konum: Antalya

Mesaj gönderen haldunbar »

Eylül bulaşığı; arkadaşım senin sorunun mesajların anında onaylanması ile alakalı değil. Mutlaka başka birşeyler var. Ama burası bu tür sorunların çözüleceği bir yer değil. Bizim temel amacımız üyeler arasındaki (ki senin gibi ben de üyeyim elbette) polemik yaratacak konuları engellemek ve bir de sitemizde bahsi geçen sanatçılarla ilgili gereksiz, sansasyonel, tartışmaya açık başlıkları silerek üyelerimizi ve mevzu bahis sanatçıları bir nebze olsun korumaktır...

Ama bütün bunların ışığında hala bu konuyla ilgili yeni başlıklar açıp duruyorsan hata yapıyorsun demektir. Duyurular bölümünde de görüldüğü gibi bu tür konuları dile getirme yeri iletişim linki ile site yöneticisine ulaşmaktır. Bu açtığın başlığı da silecektim ama, sen ve duyurular bölümünü okumayan tüm üyelerimizin belki dikkatini çeker diye buraya bunları yazma ihtiyacı duydum.

Hâlâ aklınıza takılan konular için lütfen iletişim linkini kullanın!
Kilitli