Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Hayatından memnun olan varmı.çekip gitmek istiyenler varmı ?

Derinden Panolarıdır. Lütfen Şiir Yazmayınız.
alpertunuz

Hayatından memnun olan varmı.çekip gitmek istiyenler varmı ?

Mesaj gönderen alpertunuz »

selamlar.ya ben hayatımdan hiç memnun degilim.ailemin saglıgı çok ii o yüzden böyle sitem edince başıma bişeyler gelecek diyede düşünmüyor degilim.ya ne varki ben olmak istediğim yerde degilm.daha dogrusu olmaktan korktugum yerdeyim.ya bilmiyorum ama çok yalnızım.sevmediğim işim var.kız ark ayrılalı 1.5 yıl geçti ve ben daha onun kırıntılarıyla avunuyorum.dostum çok uzakta.beklediğim hayat bu degil.zamanı durdurmak istiyorum.ama olmuyor.melankolik birisim ama ne varki mutsuzluktan hoşlanıyorumda.aşk yok ark yok.çok yalnız hissediyorum kendimi.

yalnızlıgım ; yanımda kimse olmadıgında degil.

yalnızlıgım ; yalnız oldugumu söyleyecek kimse olmadıgındandır.

şimdi daha i anlatmışımdır derdimi dimi.
burrrcu
Üye
Üye
Mesajlar: 173
Kayıt: Pazartesi, Ekim 24, 2005 23:09
İsim: Burcu
Konum: Çanakkale

Mesaj gönderen burrrcu »

15 yaşımdayım ve evimin kpısından çıktığım anda karşıma çıkacak gerçek hayatın bana zarar vermesinden çok korkuyorum.belkide bundandır tek dostumun yanlızlık olması ve biliyorum ki hayattan ayrı olmak çevremin korku ve kabuslarla sarılı olmasından çok daha iyidir.
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Ayağımda ayakkabım yok diye üzülüyordum
Karşıma ayağı kesilmiş biri çıktı....
green

Mesaj gönderen green »

burcucum böyle seylerle üzme kendini hayat senden korksun
Kullanıcı avatarı
Gülce
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 106
Kayıt: Salı, Ekim 11, 2005 00:03
İsim: Ebru
Konum: Giresun

Mesaj gönderen Gülce »

''buralardan böyle çeketsiz kaçmak geliyor''yağmurlu bir günde yağmurlu yerlere...
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

[quote="ebrukara8282"]''buralardan böyle çeketsiz kaçmak geliyor''yağmurlu bir günde yağmurlu yerlere...[/quote


Keşke gidebilsek... :roll:
kIzIlgece
Üye
Üye
Mesajlar: 135
Kayıt: Çarşamba, Ağustos 3, 2005 21:26
İsim: bilge

Mesaj gönderen kIzIlgece »

Benim çekip gitmeye niyetim yok .Daha bir sürü yaşanacak güzellikler var...Gidilecek Feridun Düzağaç konserleri, mesela...Yüzülecek denizler, gidilecek şehirler, ülkeler ve yeni insanlar.Çözülecek problemler.
burrrcu
Üye
Üye
Mesajlar: 173
Kayıt: Pazartesi, Ekim 24, 2005 23:09
İsim: Burcu
Konum: Çanakkale

Mesaj gönderen burrrcu »

geride bıraktıklarınımı düşünmeden sadece korkularım sıkıntılarım yüzünden burayı sessizce terk etmek..kulağa çok hoş gelsede gerçekleştirebilmek çok zor..sonuçta acıları sırdanlığı ve asla benim gibi olamayanlarıyla burası benim.ondan her nekadar korksam ve çekinsemde,ben onu yaşamak için yaratılmamışmıyım zaten.
tasy

Mesaj gönderen tasy »

Birgün burdan çekip gitcem ama tabi bi yer bulursam :wink:
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin
Mesajlar: 786
Kayıt: Pazar, Eylül 18, 2005 22:22
İsim: Serkan
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen sehrikalp »

Çocukken de böyleydim şimdi de aynı: YALNIZIM. Kendimce oyunlar bulur oynardım. Sonra bu oyunları yırtıp attım. Hayata atıldım. Bilemezdim ki hayatın pençeleri var. Her yerim yara bere içinde, ben hayata atıldıkça ve onunla boğuştukça o beni daha da yaraladı. mağlubum arkadaşlar. Etrafımdakilere sorun, en sorunsuz, en neşeli, en vurdumduymaz adam benim. İçimi bilemez kimse. Kapalı odalarda neler yaşadığımı bilemezler. Çoktan çekip gitmiş ruhumun beni bilmediğim yerlerden ısrarla çağırdığını bilemezler. Bilmesinler,umurumda mı sanıyorsunuz? Ne buraya aitim ne de başka bir yere. Bir boşlukta sallanıp kalmanın ne olduğunu bilir misiniz?
dedetor
Üye
Üye
Mesajlar: 116
Kayıt: Perşembe, Nisan 28, 2005 16:44
İsim: Sercan
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen dedetor »

herkes hayatının bir anında dahi olsa mutlaka kaçmak ister ama nereye kaçabiliriz ki başka diyarlara mı kimsesiz dağlara mı yoksa ahiret hayatına mı?nereye!!!gidebilceğimiz,kaçabilceğimiz hiçbir yer yok arkadaşlar ne yazık ki bu hayatı her türlü yaşamak zorundayız acılarıyla ve mutluluklarıyla...
Kullanıcı avatarı
Shuko
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 38
Kayıt: Pazartesi, Ekim 31, 2005 02:18
İsim: Sukru
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen Shuko »

Hayatımdan neden memnun olmayayım ki. Suana kadar istediğim hersey tam anlamıyla olmasada gercekleşti. Belki sıkıldığım, çekip gitmek istediğim zamanlar olmuştur ama hayat her zaman yaşanacak kadar güzeldir...
Aysu
Üye
Üye
Mesajlar: 36
Kayıt: Cuma, Ekim 7, 2005 21:05
Konum: Bozcaada

Mesaj gönderen Aysu »

bıktım bu hayattannnnnn :x
fdselinfd

Mesaj gönderen fdselinfd »

bi yerden başka bi yere kaçabiliriz belki ama insan kendinden kaçamıyo hayatıda zaman zaman çekilmez kılan bizleriz kendimizi değiştiremedikten sonra hayata bakışımızı genişletmedikten sonra kaıp gitmek bi yerden sonra etkili olamayabiliyo
ajmix117

Kaçsam nereye kadar???

Mesaj gönderen ajmix117 »

Ben buralardan değil kendımden gitmek istiyorum. belki O nu da benimle birlikte bırakabilirsem gittiğim yerde mutlu olabilirim. Bunun dışında buralardan gitmek birşey ifade etmiyor heryer aynı nası olsa....
Cevapla