Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

hüznün rengi

Derinden Panolarıdır. Lütfen Şiir Yazmayınız.
sevgi'liöyküler

hüznün rengi

Mesaj gönderen sevgi'liöyküler »

hüzünleri gökkuşağı kadar gözalıcıymış feridun düzağaç'ın Oysa bence hüzünler gökkuşağı gibi gözalıcı değildir çünkü gökkuşağının kendisi hüzündür zaten.. İlk rengi hüznün sarısı,son rengi ise MOR(uzakta)dır.. Yağan her yağmurun içinde güneş açamaz -kopan fırtınalardan fırsat bulup- belki de bu özlemin eseridir hüzün gökkuşağında.. Yağan bu yağmurlar aracılığıyla (yüreğimden sevdana) akmak istemiş ama don(durul)muş sevda kırıntılarının hüznüdür belki ,ilk renkten son renge kadar umarsızlığa bürünmüş gökkuşağına yansıyan.. Belki de görmek istediğimiz gibi görürüz dünyayı(ki belki değil bence) hüznü ikinci yüzümüz olarak görürsek.. Anlık gülümsermişim sonra tekrar bi hüzün gelip otururmuş gözlerime.. Ve bu yüzden dünyaya da hüzünlü bakarmışım haliyle, silinmeyen hüzünlerim eşliğinde ve içimde çaresiz çırpınan ezgilerimle..
sevgi'liöyküler

Mesaj gönderen sevgi'liöyküler »

yaşanan her duygunun bir rengi olduğunu düşündüm hep nedense.. pembe bana hep neşe verir,siyahsa hüzün.. kırmızı içimi coşkuyla doldurur, içimden taşarım her saniye ama gri sonbaharın ıssızlığını hatırlatır.. mor mu?onun hakkında pek yorum yapamıyorum büyüleyici diyebilirim sadece.. sizce ben deli miyim:)
s_girl
Üye
Üye
Mesajlar: 60
Kayıt: Perşembe, Ocak 12, 2006 00:36
Konum: BOŞLUKTAN

Mesaj gönderen s_girl »

üzülme senden delilerde Var örneğin ben aşık olmadan önce küçük dağları kendimin yarattını zannederdim ama şimdi dünyadaki en zaVallı insan bEnİm bak deliliğimi anlatayım renklerle siyah bayılıyorum neden mi gece simsiyah kendimi buluyorum camdan dışarıya baktığımda acaba kaç kişi bu karanlıkta bEnİmle aynı sezsizliği paylaşıo bunların arasında oda Varmı ewet birçok kişi siyahı seVmez insanın içini karartır ama eğer acı çekmeyi seViyorsan siyah 1 numaradır renklerde
bozcaadali
Üye
Üye
Mesajlar: 479
Kayıt: Pazar, Kasım 13, 2005 01:56
İsim: Özlem
Konum: Yalova

Mesaj gönderen bozcaadali »

Mor gerçekten güzel bir renk sakinleştiriyor belki de deli olmayız ya da çoktan olmuşumdur.Siyah karanlık değil ki neden siyaha karamsarlık yüklerler anlamıyorum.O ışığı yansıtmıyor diye bazıları renkten bile saymıyor.Sizi bunaltan bir başkasına huzur veriyordur mutlaka doğanın kuralları böyle.O yüzden her rengin güzelliği var aslında ama bende şunu belirtmek istiyorum koyu yeşilden nedendir bilinmez ama nefret ediyorum :(
son-nefesim
Üye
Üye
Mesajlar: 205
Kayıt: Cumartesi, Aralık 10, 2005 11:05
Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...

Mesaj gönderen son-nefesim »

mor belki de bu hayatta en çok anlam kattığım bana da anlam katan renk.kim demiş bu renk şizofreninin rengidir diye?ama diyenler var.
beniö için siyeh ve mor çok özel iki renk...
ama bir de beyaz var ki zaten o anlamlara sığdırılamaz...
bliss

Mesaj gönderen bliss »

ben hep bildiklerimizin dışında bir sürü renk düşünmüşümdür.herkesin çok farklı birer rengi var bence.bunların ne olduğunu daha bulamasam da bulacağımdan eminim.

benimki de mor ya da siyaha çok yakın bir renk olurdu heralde.karanlık bi renk olurdu.

hüzünün rengi ise beyazdır bence.neden bilmiyorum çok hüzünlü geliyor bana beyaz :roll:
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
Mesajlar: 1044
Kayıt: Salı, Kasım 8, 2005 21:46
İsim: Mehtap
Konum: Ankara

hüznün rengi

Mesaj gönderen hazan »

hüznün rengi siyah, rüyaların bile nefret ettiği avare duruşumun gölgesi kadar siyah, şekerlenmiş şuruplar kadar donuk ve mat gözlerimin rengi; göremeyişi kadar siyah, hüznüm hazana vuran içimin perdeleri kadar, uyumak için bi çare dikildiğim pencere önü manzara kadar siyah, gece kadar... hüznün rengi siyah :(
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
Mesajlar: 1470
Kayıt: Çarşamba, Ekim 26, 2005 22:30
İsim: Metin Çetin
Konum: Aydın

Mesaj gönderen seyytan »

bence hüznün rengi bazen alacalı bazende ebruli...
manikdepresif

Mesaj gönderen manikdepresif »

hüzün sarıdır.sonbahara bakın veya ilkbahara anlarsınız.ama bakın..görmeyin...bakın:(
BİTERKEN HERŞEY

Mesaj gönderen BİTERKEN HERŞEY »

ben hüznün renginin beyaz olduğunu düşünüyorum.beyaz bana hep kefeni,ölüleri hatırlatır.babamı kaybettiğim günden bu yana beyaz renkten nefret ediyorum.
KadeR

Mesaj gönderen KadeR »

bence hüznün rengi gri
grinin en koyusu
manikdepresif

Mesaj gönderen manikdepresif »

sayın biterken herşey bende kaybettim babamı ve babam kefenle toprağa girdi e nooldu şimdi beyazdan niye nefret edimki dedim kendi kendime.bide larousse u okuyunca dünya tıp konseyinin şizofreniye verdiği rengin sarı olduğunu gördüm.şizofreni hüznü tam yaşayan hastalık.vazgeç beyaza olan nefretinden.hüznün rengi aslen sarıdır.
sokaklarda evcil

Mesaj gönderen sokaklarda evcil »

başlığı ilk okuduğumda aklıma gri geldi..
griyi çok severim ama arada olduğu için her zaman bir hüzün taşıyo gibidir
mk15
Dengesiz Üye(Banlı)
Dengesiz Üye(Banlı)
Mesajlar: 97
Kayıt: Salı, Kasım 22, 2005 11:09
Konum: Balıkesir-Merkez

Mesaj gönderen mk15 »

Hüzüne,acıya Hep siyah derler..Ama bence degil karanlıktır siyah icini bilmezsin ne oldugunu anlamazsın susan bir insana benzer kendini anlatamaz..canım ya.. :P

ama beni bazende üzer bu yüzden herseye siyah
okyanus_derin
Üye
Üye
Mesajlar: 538
Kayıt: Perşembe, Nisan 6, 2006 15:02
İsim: nilgün
Konum: Ankara

Mesaj gönderen okyanus_derin »

bence hüzüne bir renk vermeyelim.o orda boş boş dursun;bembeyaz bir boşluk olarak.
Cevapla