Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

İsyanda Aşk..BeşiktAŞK!

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
Kilitli
alvin

İsyanda Aşk..BeşiktAŞK!

Mesaj gönderen alvin »

Sayın forum moderatörleri..

Sarı lacivert mesajların yayınlandığını fakat daha önce bir Beşiktaşlının haklı isyanının olduğu konunun silindiğini gördüm..Her yerde karşımıza çıkan bu iki yüzlü anlayışın en azından Feridun Düzağaç gibi bir insanın sitesinde de olduğuna inanamıyorum..

Bunun da yayınlanmayacağını düşünüyorum..Umarım aksi olur tabiki..

VE GELELİM KONUMUZA..

HERGÜN DÜNYALARCA FUTBOLCU TRANSFERİ VAR GAZETE MANŞETLERİNDE..ADLARINI KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARIN BİLE BİLDİĞİ DÜNYYA STARLARI BUNLAR..ŞAKA DEĞİL..FOTOMAÇ ADINDA TUVALET KAĞIDI OLARAK BİLE KULLANAMAYACAĞINIZ GAZETE BAŞTA OLMAK ÜZERE DAHA NİCESİ BALON HABERLERLE DOLDURULUYOR..

YAZARLAR AĞIZ BİRLİĞİ ETMİŞÇESİNE BEŞİKTAŞ TARAFTARINA KAN KUSUYOR..NEYMİŞ KÜFÜR VARMIŞ..

KÜFÜR VAR KARDEŞİM VE OLMAYA DA DEVAM EDECEK..ÇÜNKÜ BİZ KÜFREDEN BİR HALKIZ.SOKAKTA YÜRÜMEYİP JEEP LERLE GEZENLER BİLMEZ AMA BEŞİKTAŞ HALKIN TAKIMIDIR VE O DİLİ KONUŞMAYA DEVAM EDECEKTİR..

BİZ nihat genç BENZETMESİYLE SÖYLEYEYİM : HACİVAT DEĞİLİZ , SONUNA KADAR KARAGÖZÜZ VE ÖYLE KALACAĞIZ..KÜFÜR DE EDECEĞİZ..SEVİNÇDEN VE HÜZÜNDNE AĞLAYACAĞIZ DA ..SABAHLAYACAĞIZ GEREKTİĞİNDE..BELKİ ÇOOK UZUN BİR OTOBÜS YOLCULUĞUNDA SABAHI BEKLEYECEĞİZ DEPLASMAN YOLARINDA..."GÜN DOĞACAK HEP UYANACAĞIZ STATLARA DAYANACAĞIZ"..

KİM NE DERSE DESİN.BİZ HER ZAMAN DÜNYANIN EN BÜYÜK TARAFTARI OLARAK VAR OLACAĞIZ..
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2607
Kayıt: Cuma, Haziran 21, 2002 11:11
İsim: Murat
Konum: Giresun
Yaş: 43
İletişim:

Mesaj gönderen Bugfixed »

alvin Bu panoda haksız bir durum olduğunu iddia edecek kimse yoktur. Çünkü olmamışıştır. Sadece pano yöneticelirinin birçoğu fenerbahçeli olduğundan ilgili fenerbahçe başlıkları açılmış küfüre ya da başkalarına hakeret edici söz yazıldığında kitlenmiş ya da silinmiştir. Daha önce beşiktaş ile ilgili açılan başlık da sataşmadan başka bir şey bulunmadığından silindi. Yukarıdaki mesajınızda pek fark yok. Lakin sizin gibi düşünenler en azından okur diye sadece başlığı kilitliyorum. Lütfen Bu panoda küfüre sataşmaya yer yok. Ve bunu sanatçımız ile bağdaştırmayınız. Buna kimsenin hakkı yok.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2607
Kayıt: Cuma, Haziran 21, 2002 11:11
İsim: Murat
Konum: Giresun
Yaş: 43
İletişim:

Mesaj gönderen Bugfixed »

Pano yönetiminin 3 ü fenerbahçeli 3 ü beşiktaşlı 4 ü galatasaraylı 1 trabzonsporlu 2 kişi de tutmuyor. Ne demek istediğimi anlayın Yani.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Kilitli