Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

İyiki Dogdun ANNECİGİM!

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
Cevapla
katya
Üye
Üye
Mesajlar: 47
Kayıt: Pazartesi, Mayıs 1, 2006 04:29
Konum: İstanbul

İyiki Dogdun ANNECİGİM!

Mesaj gönderen katya »

Seni çooooooooooooook seviyorum,herşey için çok saol..Ne kadar teşekkür etsemde sana,biliyorum ki anaların hakkı ödenmez.Allah sana nice saglıklı,mutlu,huzurlu,bizlerle ugraşacagın(!) yıllar,yeni yaşlar nasip eylesin.Hep arzu ettigin gibi mürüvetlerimizi de görürsün inşallah:)bak ama söz vermiorum inşallah diorum,olmazsa da kırılmaca darılmaca yok;)
Nese bak yeni yaşını yazmıorum,ne de olsa kadınların yaşı 40'tan sonra söylenmez...
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
Mesajlar: 1044
Kayıt: Salı, Kasım 8, 2005 21:46
İsim: Mehtap
Konum: Ankara

annemm

Mesaj gönderen hazan »

aylardır seni görmüyorum çok çok çok özlüyorum seni anne... geçenlerde bu ayrı ev işine alışamadım sızlıyor ince ince sol yanım diyordun bir şarkıda; üzüldüm anne, sen en büyük keşkemsin hayata dair ve bilki asla senin sevdiğin kadar beni seven olmadı :cry: :cry: :cry:

bu aralar soğudu havalar üşüttüm azcık kızma ilaç aldım, eda'da yemek yaptı bana merak etme. dışarda yağmur var gene pencere önündeyim aklıma sen varsın ( anne seni çok seviyorum)
Cevapla