Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

KALİTE GERÇEKTEN AYRINTIDAMIDIR ?

Derinden Panolarıdır. Lütfen Şiir Yazmayınız.
Cevapla
orhanca
Üye
Üye
Mesajlar: 22
Kayıt: Pazar, Şubat 5, 2006 21:27
Konum: bi bilsem bende nerde olduğumu

KALİTE GERÇEKTEN AYRINTIDAMIDIR ?

Mesaj gönderen orhanca »

GÜNLÜK YAŞANTIMIZDA NE KADAR AYRINTILARA DİKKAT EDERİZ SİZCE AÇIKCASI BEN BUNU ÇOK MERAK EDİYORUM BİR GÜNÜ TAMAMLAMAK İÇİN OLAYLARA NE KADAR YÜZEYSEL BİR GÖZLE BAKYORUZ NEDEN ÇOĞU ZAMAN AYRINTININ BİZE KAZANDIRACAKLARINI DÜŞÜNDÜRMEDEN AMAN BOŞVER BEN DİYİP GEÇİYORUZ
scalon
Görevli
Görevli
Mesajlar: 509
Kayıt: Çarşamba, Eylül 15, 2004 14:58
İsim: güLşah
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen scalon »

kendi adıma, (obsesif bir kişi olduğum için) gerekli gereksiz bir çok ayrıntıya takılıp bunları bazen sorun haline bile getirebiliyorum. benim için yazı yazarken kullandığım kalemin rengi, cinsi bile önemlidir. bir evrağı teslim ederkenki hali ile evrağın bana geri döndüğündeki hali. bu karşındaki kişiye veya onun sana verdiği işe karşı olan sorumluluğunun bir ölçüsüdür. veya sevgilinin, tanıdığın hatta tanımadık birisinin yanına giderkenki hal.. çok önemlidir. bakkala bile gidiyorsam, o kişiye duyduğum saygıdan ötürü üstümün başımın düzgün olmasına dikkat ederim ve dikkat edilmesini de beklerim (ama genellikle beklediğimle kalır, o da ayrı =))

aslında, düşündüm de, ayrıntı deyip geçtiğimiz her şey bi özen gerektiriyor. bu özen de dolaylı olarak saygı olayına bağlanıyor bi yerlerden..
melissa
Üye
Üye
Mesajlar: 311
Kayıt: Pazar, Aralık 11, 2005 00:37
Konum: Ankara

Mesaj gönderen melissa »

böyle bi özelliğiniz varsa insanlar sizi takıntılı olarak adlandırıyor o zaman!neden bu kadar garipsenir hiç anlamam ama ben tüm güzelliklerin ayrıntıda gizlide olduğunu düşünür;bunu bilir bunu söylerim!insanların da bana "ya gerçekten ne kadar dikkatlisin,farkedebiliyosun detayları" gibi yorumlarını duydukça da kazandığımı görüyorum!
detayları atlamayan arkadaşlar lütfen siz de kendinizi etiketlemeyin,gerçekten kötü bir şey değil bu :wink:
Kullanıcı avatarı
pyrazine
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 661
Kayıt: Salı, Şubat 14, 2006 16:17
İsim: Ahmet
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen pyrazine »

Bence de hayat ayrıntılarda gizlidir.
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
Mesajlar: 1470
Kayıt: Çarşamba, Ekim 26, 2005 22:30
İsim: Metin Çetin
Konum: Aydın

Mesaj gönderen seyytan »

evet hayat ayrıntıda gizlidir ama bu tartısilir...
Cevapla