Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

OYUN

Derinden Panolarıdır. Lütfen Şiir Yazmayınız.
Cevapla
ecra
Yeni Üye
Yeni Üye
Mesajlar: 5
Kayıt: Cuma, Ağustos 18, 2006 01:28
Konum: Ankara

OYUN

Mesaj gönderen ecra »

Kaydı gökteki tüm yıldızlar benim için.Her göz yasım için bi yıldız.O gece gökle arkadaşça paylastık;o yıldızlarını,bense gözyaslarımı.
Gidecektin...Bırakmaya hazırlanıordum seni.Avuç açıp avuçlarımdakine bakmayalı epey olmuş.Farkına vardığım ilk sey parmaklarımın ucunda olan senin olduğundu.Ne garip değil mi?Sevmiştim toprağın yağmuru sevdiği gibi.Her tenime dokınduğunda toprak kokusu gibi işlerdim ruhuna.Oysa simdi sel olmuşsunda her zerremi ayırıp gidiosun.Gideceksin..Kalıp sefilleri oynamaktansa bırakta burada bitirip şahlansın tükenen aşkımız..Başlığı güzeldi; BİR MASAL'dı.Sonu da güzel olsun ve canımız her ağlamak istediğnde hatırlayıp uğruna iki üç damla dökebileceğimiz anımız olsun...
Biliorum suan bana
" Gel gel elleri cennet kokan yarim ""Seni çalan şimdi mutlu şimdi zalim" diyorsun ama beni çalan olmadı kapıyı açık bırakıp giden ve korumayan sendin.Hayatım hayat olmaya başladı gercekten.Mutlu olmak ama mutluluğa boğulup uçmamak için acı çekmek ne demek öğreniorum.Hayat dedim ya..Neysee..
Yaşayacağım hayat seni kavanoz dibine kadar..İnadına...Delicesine...En önemlisi oyunlarınla beni sevmekten soğutup bu savastan yıldıramayacaksın..
Seveceğim hep!!!Seni sevdiğim gibi EY HAYAT
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
Mesajlar: 1470
Kayıt: Çarşamba, Ekim 26, 2005 22:30
İsim: Metin Çetin
Konum: Aydın

Mesaj gönderen seyytan »

Evet gercektende guzel bir yazı... paylasımın icin tesekkurler ecra... dusle kal...
dinledimdeanladim
Banlanmış Üye
Banlanmış Üye
Mesajlar: 325
Kayıt: Cuma, Eylül 29, 2006 17:59
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen dinledimdeanladim »

hayatı sevmek lazım tabi belki bi yerden sonra oda pes eder ve bize göz kırpar ama o yer neresi onu bilemiyorum işte
emos
Üye
Üye
Mesajlar: 141
Kayıt: Cumartesi, Ekim 28, 2006 14:43
Konum: Samsun

Mesaj gönderen emos »

etkileyici bir yazı bizede hayatı farkettirdiğin için sağol... :shock:
ecra
Yeni Üye
Yeni Üye
Mesajlar: 5
Kayıt: Cuma, Ağustos 18, 2006 01:28
Konum: Ankara

:)

Mesaj gönderen ecra »

tesekkür ederim hepinize hayata dair düşüncelerim bol bazen karamsar bazen alabildiğine coskulu... Sunu biliorum hayatta hiç bir zaman biliorum diyemeyiz cünkü her yasadığımız olaylar içinde öğreneceğimiz yıgınla bilgi var... <HOŞÇA>KALIN
Cevapla