Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Şiirler

Görüş, istek ve önerilerinizi bu pano altında paylaşabilirsiniz...
Cevapla
layya
Yeni Üye
Yeni Üye
Mesajlar: 3
Kayıt: Pazartesi, Şubat 26, 2007 19:36

Şiirler

Mesaj gönderen layya »

MERHABALAR KÜÇÜK Bİ SORUNUMUZ VAR GALİBA ŞİİRİ VE ŞİİRLERİMİZİN GÖNDERİLMESİ UYGUN DEĞİLMİ BİLMEK İSTERİM TEŞEKKÜRLER LAYYA:)
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
Mesajlar: 2187
Kayıt: Çarşamba, Eylül 29, 2004 22:30
İsim: Sinan
Konum: İstanbul

Re: Şiirler

Mesaj gönderen sinan »

bahsettiğniz konu, geçen hafta eklediğiniz ve kilitlenen başlıkla ilgili sanırım. siirler-ve-okunmasi-t3898.html

siteye kendi şiirlerinizi, makalelerinizi ekleyebilirsiniz. eklediğiniz ( gitme kal ) şiirin yazarı görüyoruz ki Arif Damar. eğer bu kişi iseniz sorun yok elbette.

"Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz" forumlarına yalnızca kendi ürettiğiniz eserleri yayınlayabilirsiniz. açtığınız konunun altına yazar olarak isminizi ve size ait olduğunu gösterecek bir kısım bilgileri eklemeniz gerekiyor.
~
ansızın gelecek gibisin..
layya
Yeni Üye
Yeni Üye
Mesajlar: 3
Kayıt: Pazartesi, Şubat 26, 2007 19:36

GİTME KAL VE ARİF DAMAR :)

Mesaj gönderen layya »

Merhaba evet o konuyla ilgiliydi ve bende unutarak en büyük yanlışlığı yapmış oldum teşekkür ederim. Yinede Arif Damar ve gitme kal adlı şiirin kime ait olduğunu yazmam iletmem gerekli, okuyanlardan şiiri Arif Damar'ın olduğunu bilerek okumalarını rica ediyorum . Sizede tekrar teşekkürler bilgilerinizle ve arif damar benzetmesi harikaydı okurken yanlışlığa sebep oldum birkez daha iyi anladım ve sevindim de

---
Lütfen mesajlarınızı küçük harflerle yazınız. Türkçe imla ve yazım kurallarına dikkat ediniz. Aksi halde mesajlarınız onaylanmayarak direkt silinir.
Duyuru ve Kuralları Okuyunuz.
Cevapla