Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Sıla Gençoğlu

Diğer sanatçılar... Konserleri, haberleri, incelemeleri...
Cevapla
blackpearl

Sıla Gençoğlu

Mesaj gönderen blackpearl »

Resim

Albümdeki Eserler

Kenar Süsü
Söz & Müzik: Sıla Gençoğlu
Cebren ve Hile ile
Söz & Müzik: Sıla Gençoğlu
Malum
Söz: Sıla Gençoğlu Müzik: Sıla Gençoğlu, Efe Bahadır
Uşak Makamı
Söz: Sıla Gençoğlu Müzik: Sıla Gençoğlu, Efe Bahadır
Bıktım
Söz & Müzik: Sıla Gençoğlu
...dan Sonra (Sıla & Kenan Doğulu)
Söz: Sıla Gençoğlu Müzik: Ozan Doğulu
Ne Desem İnanırsın
Söz: Sıla Gençoğlu Müzik: Sıla Gençoğlu, Efe Bahadır, Yalın
Egeli Lodos
Söz & Müzik: Sıla Gençoğlu
Dön Demeyi Unuttum
Söz: Sıla Gençoğlu Müzik: Yalın
Köşe Yastığı
Söz: Sıla Gençoğlu Müzik: Sıla Gençoğlu, Efe Bahadır
Özledim Onu
Söz: Sıla Gençoğlu, Gözde Kansu Müzik: Sıla Gençoğlu, Efe Bahadır
Rus Ruleti
Söz & Müzik: Sıla Gençoğlu
Korkma (Sıla & Efe Bahadır)
Söz: Sıla Gençoğlu Müzik: Sıla Gençoğlu, Efe Bahadır
Sıla
Söz & Müzik: Sıla Gençoğlu, Sezen Aksu
Kenar Süsü (Alternatif)
Söz & Müzik: Sıla Gençoğlu

sıla, kendiyle aynı ismi taşıyan ilk solo albümü ile müzik dünyasına iddialı bir giriş yapıyor. sony bmg tarafından yayımlanan albümün prodüktörü, sanatçının uzun yıllardır birlikte çalıştığı değerli müzisyen ozan doğulu.

lise yıllarında müzikle aktif olarak ilgilenmeye başlayan sıla, şan ve ses eğitimi alırken aynı zamanda çeşitli müzik topluluklarında solistlik yaptı. yüksek öğrenimine caz vokal bölümünde devam ederken 2000 yılında kenan doğulu ile tanıştı ve birlikte çalışmaya başladı. 7 yıldır sanatçının aralıksız olarak vokalistliğini sürdüren sıla, bu zaman zarfında istanbulun çeşitli mekanlarında yaptığı programlarla da kendi dinleyici kitlesini oluşturmayı başardı.

sıla'nın zaman içinde yaptığı besteler ve yazdığı şarkı sözleri ferhat göçer, kenan doğulu, emel müftüoğlu gibi değerli sanatçıların albümlerinde yer alırken, bugün ilk solo albümü olan 'sıla' nın oluşumuna zemin hazırladı.

geniş kitleler onun sesiyle ilk kez sezen aksu ile yaptıkları ve 'sıla' dizisinin şarkısı olan ortak besteleri ''sıla / töre'' sayesinde tanıştı.

hareketli çıkış şarkısı ''...dan sonra'' nın çarpıcı sözleri sıla gençoğlu imzası taşırken, dikkat çeken müziği ve düzenlemesi ozan doğulu'ya ait.

şarkının bir de süprizi var. ''...dan sonra'' da sıla'ya albümün stüdyo aşamasında da desteğini eksik etmeyen kenan doğulu, vokali ve dikkat çekici rap düetiyle eşlik etti.

albümde bir tanesi gözde kansu'yla, bir tanesi de sezen aksu'yla ortak olmakla birlikte tüm şarkı sözleri sıla'ya ait. kendine özgü sözlerinin yanısıra albümde 5 tane bestesi de yer alan sanatçı, duru yorumu ile pop müziğe yeni bir soluk getirecek.

sezen aksu, ozan doğulu, yalın, ve efe bahadır sıla'nın sözlerini değerli besteleriyle zenginleştirdiler.

her şarkısından farklı bir keyif alınacak 'sıla' albümü, ozan doğulu, murat yeter, mustafa ceceli, efe bahadır, nedim ruacan gibi birbirinden değerli müzisyenlerin düzenlemeleriyle hayat buldu.

murat yeter, aykut gürel, erdem sökmen, hüsnü şenlendirici, ismail soyberk, mustafa ceceli, göksun çavdar, yaşar akpençe, fatih ahıskalı, can şengün, birkan şener, cengiz ercümer, alp ersönmez ve gündem yaylı grubu gibi türkiyenin en başarılı müzisyenleri albümde sıla'ya eşlik ettiler.
(alıntıdır)
mubarezatihayatiye
Üye
Üye
Mesajlar: 366
Kayıt: Cumartesi, Ocak 19, 2008 15:52
İsim: dilan
Konum: İstanbul

Re: Sıla Gençoğlu

Mesaj gönderen mubarezatihayatiye »

benim kendi görüşüm ben dinlemiyorum.bana göre değil.ama yinede farklı bir ses.başarılar kaydedebilecekmi bunu zaman gösterir
Cevapla