Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

ŞİZOFREN AŞKA MEKTUP

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
Cevapla
bahar26
Üye
Üye
Mesajlar: 106
Kayıt: Çarşamba, Aralık 5, 2007 21:42
İsim: kevok
Konum: Muğla

ŞİZOFREN AŞKA MEKTUP

Mesaj gönderen bahar26 »

Evet yalnızım...
Sadece bunu söyleyip susmak isterdim.Edebiyen susmak...
Çünkü canım acıyor.Konuştukça,arzuladıkça,özledikçe en kötüsü yaşadıkça canım acıyor...
Beni koparmışlar kendimden bir kere.Beni kendime düşman etmişler.Bu yüzden artık kendim için değil,sevdiklerim için değil,beni sevmeyenler,yok olup gitmemi isteyenler için kazanmak istiyorum onca başarıyı.Benden nefret edenler için yazılsın istiyorum adım her yere.Beni sevenler için değil.Sevmeyenler için hayatımdan çalıyorum.SEVGİMDEN,ÖMRÜMDEN ÇALIYORUM...!!!

CEZMİ ERSÖZ
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin
Mesajlar: 786
Kayıt: Pazar, Eylül 18, 2005 22:22
İsim: Serkan
Konum: İstanbul

Re: ŞİZOFREN AŞKA MEKTUP

Mesaj gönderen sehrikalp »

Hayat, soğuk, yağmurlu ve vurdumduymaz bir İstanbul gecesiydi... Ve gece yağan yağmur, hep ürkütürdü beni. Yağmur değil, yalnızlığımdı, pencereleri damla damla yalayan; yıllarımı dolduran, sensizlikti. Hep bir yanı yarımlık, hep senden uzaktalık, hayattaki tek kimsemden yoksunluk; yani kimsesizlikti. Bir kavuşma mucizesine inanma yolunda harcanmış bir hayatın ansızın sonuna gelme ve o mucizeyi yaşayamadan bir başına ölme korkusuydu, yağmur. Yine, yağmur yağıyor; yine, gece... Yine, İstanbul... Ve sen, kollarımın arasından sıyrılıp kalkıyorsun yataktan. Nereye gidiyorsun, sevgilim?
Je est un autre
bahar26
Üye
Üye
Mesajlar: 106
Kayıt: Çarşamba, Aralık 5, 2007 21:42
İsim: kevok
Konum: Muğla

Re: ŞİZOFREN AŞKA MEKTUP

Mesaj gönderen bahar26 »

Şimdi odamdayım.Uzak,dağları karla kaplı bir doğu kentinde yapayalnız,kendimleyim şimdi.Gün boyu alkışlandım,adım yazılıydı duvarlarda.Afişlerde resmim vardı.Öksüz,gergin,kendini taşımaktan uzak resmim...
Odama girdim demin.İçimin ışığını şimdi yaktım.Divana uzandım öylece.Kendime dokundum sonra,hiç tanımadığım birine,bir boşluğa,bir unutulmuşluğa dokunur gibidokundum kendime.Ve daha da derine düşmemek için,ne kötü, dedim;ne kötü insanın kendine acıması...Oysa kendime acımıyordum bile.öyle uzaktım ki kendimden...
enkaz
Üye
Üye
Mesajlar: 34
Kayıt: Cuma, Aralık 14, 2007 11:58
İsim: NİRVANA

Re: ŞİZOFREN AŞKA MEKTUP

Mesaj gönderen enkaz »

Nasıl hapsetmişim senin sevgini yüreğime. Bu nasıl eziyettir. kım, bitanem, yalnızlığında bile seni düşünmek hayata bağlıyor beni, varsın olsun güneş hiç doğmasın, güller hep solsun ve bahar, hiç gelmesin ömrüme, ne farkeder ki!
sensizliğinde boğuluyorum, sigaramın her nefesinde aslında seni daha da bir çekiyorum içime. Yalnızlıktan değil, sensizlikten hiç değil, isyanım gözbebeklerime...neden akar ki gözyaşlarım, seviyorum işte seni, sen öğretmedinmi bana bu duyguyu, o zaman sen yokken de yaşatabilirim yüreğimde sevgimi, aşkımı!
bebeğim, gittin ya keşke geri dönmeseydin, hangi hazan mevsimi getirdiki seni bana, hangi dağ çiçeklerini eze eze geldin, artık sevmiyorum dedimya, yalandı habibim, artık seni sevdiğimi söylemiyeceğim, kanadı kırık kuş misali, suya susamış gül misali ve aşka susamış leyla misali viraneye döndüm bende....
Cevapla