Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Son Zamalarda Aşk

Derinden Panolarıdır. Lütfen Şiir Yazmayınız.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
Mesajlar: 926
Kayıt: Salı, Ağustos 30, 2005 10:55
İsim: Burcu
Konum: İstanbul

Son Zamalarda Aşk

Mesaj gönderen lonely »

Anlayamadım gitti neden aşık olanlar sonsuz bir hüznün içindeler? Bitmeyen bir buhran hali var.

Neden herşey toz pembe değil de siyah ya da kan kırmızı? Aşık olmak herşeyi en güzel yanından görmeyi gerektirmiyor muydu? Ben mi unuttum yoksa aşık olmayı ya da bana yanlış mı öğrettiler? Gerçekten böyle bir şey miydi aşk?
Acaba kendilerini çok kaptırıyorlar da ondan mı ayrıldıklarında ölmeyi ya da öldürmeyi düşünüyorlar?

Yok anlayamadım bir türlü...

Kendilerince aşkı anlattıkları fotoğraflarda ya bir kaç damla kan var ya da resimler siyah beyaz. Sonsuz bir öfke seziliyor bir çoğunda.

Nedir bu Allah aşkına biri bana anlatsın

Toplum olarak nereye sürükleniyoruz böyle. Çocuklukdan sıyrılıp yavaş yavaş büyürken hissettiğimiz en güzel duyguydu aşk. Şimdiki çocuklar mı çocuk değil, başka bir yerden mi geldiler acaba, geldikleri yerde çok mu hırpalanmışlardı da herşeyi maksimum yaşıyorlar. Masumane değiller şimdi. Sevgili dedikleriyle gözgöze geldiklerinde o sevimli utanç hallerini yaşamıyorlar ki artık. Kaba olacak belki biraz ama birbirlerinin içine düşüyorlar tabiri caizse. Uçlarda yaşıyorlar herşeyi

Ben ailenin ve hayatımızın en derin noktasına aldığımız, bir türlü de çıkarmayı başaramadığımız televizyonun etkisinin olduğunu düşünüyorum.

Eğitici programlar hazırlamalılar. Her akşam cinayetler, ekonomik kriz, cinnet geçiren insanlar...adını aşk koydukları -aşkı da yerin dibine batırdılar. çirkin bir hal almaya başladı artık- çarpık ilişkiler

Çocuklar bunlardan etkileniyorlar haliyle ama ailelere çok büyük iş düştüğü kesin. Çocuklarının psikolojisini çok iyi takip etmek gerekiyor.

Çok sinir bozucu bir durum bu bir şeyler yapmak lazım
Kullanıcı avatarı
Adventureman
Admin
Admin
Mesajlar: 2107
Kayıt: Perşembe, Haziran 3, 2004 21:31
İsim: Ersin
Konum: Giresun
İletişim:

Re: Son Zamalarda Aşk

Mesaj gönderen Adventureman »

Aşk, o kadar anlamsızlaştırıldı ki o büyülü ve derin anlamını yitirdi sıradanlaştırıldı ve basitleştirildi... İnsanlar yaşadıkları garip ilişkilerin aşk olduğuna kendilerini inandırmaya çalışıyorlar. Aşk adı altında bazı şeyleri uclarda yaşamayı, aşk adı altında menfaat sağlamayı, aşk adı altında birçok dengesizlikle o sevgi dolu güzel kelimeyi kirlettiler. Aşkta bağlılık kalmamış, aşkta özveri kalmamış artık. Düşünebiliyormusunuz aşık olduğunuz kişiyi öldürebilmeyi? İnsan aşık olduğu kişiyi değil öldürmek saçının teline zarar gelmesini yada üzülmesini istermi? Bu nasıl aşktır bu nasıl sevgidir. Nasıl bir ruh yapısındayız, ne hale geldik anlamak mümkün değil :?
En son Adventureman tarafından Pazartesi, Ekim 5, 2009 15:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
Kullanıcı avatarı
pyrazine
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 661
Kayıt: Salı, Şubat 14, 2006 16:17
İsim: Ahmet
Konum: İstanbul

Re: Son Zamalarda Aşk

Mesaj gönderen pyrazine »

Cep telefonları ve internet çıktı çıkalı her şey daha hızlı yaşanıyor. İnsanlar artık belli bir ücrete aylık sınırsız konuşmaya kayıt olup, belki haftalarca sürecek birbirini tanıma sürecini çok daha çabuk geçiyorlar.
Cevapla