Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Within Temptation

Burada Diğer Rock Müzik Sanatçıların Panoları Bulunmakta. Bildiriler, konserler, albümler, şarkı sözleri, incelemeler ..
Cevapla
raikonnen
Dengesiz Üye(Banlı)
Dengesiz Üye(Banlı)
Mesajlar: 11
Kayıt: Pazartesi, Şubat 16, 2009 22:42
İsim: can
Konum: İstanbul

Within Temptation

Mesaj gönderen raikonnen »

Within Temptation 1996 yılında kuruldu. Kurucu üye Robert Westerholt vokalistlerini bulmuştu bile sevgilisi Sharon Den Adel… 2 ay gibi kısa bir süre sonra değişik firmalardan teklifler aldılar ve sonunda DSFA Record ile anlaştılar …

Grup için DSFA ile anlaşmalarından sonra herşey yoluna girmişti. İlk albümleri "Enter" nisan 1997 yılında yayınlandı ve kısa bir süre sonra Dynamo festivalinde çaldılar (1997). Bu onların 5. konser deneyimleriydi… Dynamo Festivalindan sonra pek çok konser teklifi aldılar ve 1997 Kasım ayında 2 haftalık Almanya ve Avusturya turnesine çıktılar… Pek çok konser bunu takip etti. Grup 1998 yılında Dynamo`da ana sahnede performanslarını gösterdikten sonra "The Dance" adlı EP`lerini yayınladılar. Enter`dan sonra grup çalışmak için bir süre boş zaman buldu kendisine… 1999 Yılında W.T. üyeleri işlerini biraz yavaştan almaya karar verdiler. 2 senelik yoğun koşturmaca konserlerden sonra bir süre kendilerine zaman ayırmaya karar verdiler. Öğrenimlerini tamamladılar ve kendi stüdyolarını kurdular.

2000 yılı onların büyük değişiklikleri yaptıkları yıldır. Grup Hollanda, Belçika gibi Benelux ülkelerindeki en büyük festivallere davet edildi ve Aralık ayında "Mother Earth" albümleri yayınlandı. Pek çok Hollanda müzik dergisi bu albümü ayın albümü olarak seçti. Değişik müzik listelerinde en üstlere kadar çıktı ve sevenlerinin sayısı hızla arttı.

2001 yılında W.T. Hollanda içinde ve dışında pek çok turneye katıldı (Paris, Mexico City, Belçika`da 40 konserinin biletlerinin tamamı satıldı). Ve iki Cd-Single yayınladılar: "Our Farewell" ve "Ice Queen". 2002 yılında Ice Queen single çalışması Hollanda ve Belçika`da pek çok müzik listesinde 1. sıraya kadar çıktı. Mother Earth albümleri altın plak kazandı, pek çok radyo ve tv kuruluşu grubun şarkılarını yayınladı. Fransa turnesi haricinde grup sadece Belçika, Hollanda ve Almanya`daki belli başlı festivallere katıldı.

Grup 2004 yılında "The Silent Force" isimli albümlerini çıkardı ve bir çok ülkede Platinium plaklar aldılar. Albüm satışları 1,000,000`u buldu. Albümden 3 adet single çıktı: Stand My Ground, Memories ve Angels.

Albüm turnesine devam ederken 2005 yılının sonlarında özel olarak verdikleri Java Eiland konserini 2-DVD şeklinde piyasaya sürdü.

2006`da Sharon Den Adel`in hamileliği nedeniyle kısa bir ara vermek durumunda kalan grup bu süre zarfında yeni albüm çalışmalarına başladı.

2007`de "What Have You Done" isimli Keith Caputo düetiyle grup yeni albümlerinin müjdesini verdi. "The Heart of Everything" albümü 10 Mart`ta piyasaya sürüldü.

Bu albümden çıkan son single "Frozen"ın satışlarından elden edilen gelirin çocukları korumak için kurulmuş bir kuruma bağışlanacağı açıklandı.
raikonnen
Dengesiz Üye(Banlı)
Dengesiz Üye(Banlı)
Mesajlar: 11
Kayıt: Pazartesi, Şubat 16, 2009 22:42
İsim: can
Konum: İstanbul

Re: Within Temptation

Mesaj gönderen raikonnen »

bence bu grubu dinlemeyenler bir dinlesinler.. favori diye seçim yapamıyorum albümlerinde ki bütün şarkılar "Hit"
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 1754
Kayıt: Salı, Şubat 12, 2008 17:06
İsim: SERAP
Konum: Trabzon

Re: Within Temptation

Mesaj gönderen SERAPben »

Bende beğenerek dinliyorum ve favorilerim arasında olanlar;Memories, What Have You Done, Mother Earth, Angels
Cevapla