Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

ya arkadaşlar yine çok zor durumdayım!!!!!!!!

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
elifelifim
Üye
Üye
Mesajlar: 175
Kayıt: Salı, Eylül 27, 2005 15:34
Konum: ah bi bilsem

ya arkadaşlar yine çok zor durumdayım!!!!!!!!

Mesaj gönderen elifelifim »

meraba öncelikli.derdimi nasıl anlatacağımıda bilmiyorum aslında.konuya girmek öyle zor ki.hoş derdimi dinlemek zorunda da değilsiniz.arkadaşlar benim çok sorumsuz bi babam var.oh be konuya girebildim ya gerisi gelir artık.sırf işi olsun bi şeylerle uğraşsın diye onu bi şirkete ortak ettim.bütün borçlarını ödedim.sadece adam olsun bi şeyler yapsın diye.ama benim babam 51 yaşında olmasına rağmen hayatta tek dikili ağacı bile olamayan ,bunlarda olmadığı gibi sürekli kumar oynayıp borç yapan bi insan.ve şimdiye kadar da ben hiç çalıştığını görmedim.en sonda şirket adına çıkan bi ödemeyi hiç kimseye sormadan alıp kumarda harcayan biri.o da yetmiyomuş gibi gidip iş yerinin yanındaki marketten bile borç para alan biri(miktarını sormayın,çünkü çok fazla bi rakam)
ve ben onun borçlarını ödemek için kredi çektim ve maaşımın tamamını ona veriyorum.şimdi soruyorum ben size napıyım.başımı dik tutabilmek için borcunu vermeliyim.ama nasıl.ondanda öte içimde açtığı bu kırgınlık duygusu ve nefretle ben onun nasıl yüzüne bakıcam veye nasıl konuşucam. o kadar çıkmazdayım ki anlatamam.nerdeyse çatlamak üzereyim.3 günün içinde 54 kilodan 49 'a düştüm.bilmiyorum nolacak.ama içim çok acıyo ya.hemde çooook :( :( :(
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 782
Kayıt: Cuma, Haziran 30, 2006 21:07
İsim: yaprak
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen fotosentez »

ben onun yüzüne nasıl bakacağım değil de o benim yüzüme nasıl bakacak demelisin bence.20 yaşındasın ve 51 yaşındaki bir adamın yaptıklarını düzeltebilmek için ayakta durmak için kazandığın parayı şirketti marketti vesaireydi bunlara yatırıyorsun.bu söyleyeceklerimi seni veya babanı kınamak amacıyla söylemediğimden emin ol fakat baban hiç üzülmüyor mu bu yaptıklarına veya seninle hiç birşey olmamış gibi konuşup yüzüne eskisi gibi bakabiliyormu?eğer cevabın evet olacaksa ben şimdiden tepkimi vereyim..e pes yani.evi şuanda geçindiren eve gelir getiren tek kişi sen misin?
gocmen
Üye
Üye
Mesajlar: 69
Kayıt: Perşembe, Mart 2, 2006 20:27
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen gocmen »

oooooff offf!!!!! ne denir ki yani elif?ben de üzüldüm şimdi :( umarım zaman dedikleri gibi tüm sorunlarına çare olur...anlatmakla ii yapıyorsun senin için dua edeceğim...aptalca öğütler de vermek istemem ama canını (daha fazla) sıkma diyeceğim sana.......
vatoz
Yeni Üye
Yeni Üye
Mesajlar: 5
Kayıt: Perşembe, Ağustos 10, 2006 12:57
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen vatoz »

Bi babanın oluşturduğu sorunları bilirim hem de çok kötülerini böyle zamanlarda bunun bi sınav olduğunu sabrımın karşılığını bulacağıma inanırım. İnanıyorum ki sen de bu güzel çabalarının karşılığında güzel şeyler kazanacaksın, sabret lütfen...
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
Mesajlar: 1470
Kayıt: Çarşamba, Ekim 26, 2005 22:30
İsim: Metin Çetin
Konum: Aydın

Mesaj gönderen seyytan »

Gercekleri soylemek gerekirse anlatmasan daha iyii olurdu aslın da... cunku o senin özel hayatın... bizi iligilendirmediği icin değil sakın yanlıs anlama elifelifim sadece senin özelin oldugu icin Oki. Ama madem boyle bir sorunun var sana yardımcı olmak isterim tabii... uzucu bir olay tabii... Bence sen mucadelene devam et... zamana bırak bakalım ne olacak...
elifelifim
Üye
Üye
Mesajlar: 175
Kayıt: Salı, Eylül 27, 2005 15:34
Konum: ah bi bilsem

Mesaj gönderen elifelifim »

arkadaşlar çok sağolun.desteğiniz benim için o kadar önemliydi ki.anlatmasaydım birileriylede paylaşmasaydım inanın çatlayıp ölecektim.bazen anlatıp içinde kileri dökmek iyi geliyo insana.çok sağolun.evet dik durmak gerekiyor sanırım hayatta.
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
Mesajlar: 1470
Kayıt: Çarşamba, Ekim 26, 2005 22:30
İsim: Metin Çetin
Konum: Aydın

Mesaj gönderen seyytan »

evet... hayata tutunmaya bak... her ne kadar zor olsada...
desperada
Üye
Üye
Mesajlar: 84
Kayıt: Perşembe, Ağustos 17, 2006 16:27
Konum: Yurt Dışı

Mesaj gönderen desperada »

Elifelifim, seni öncelikle tebrik ediyorum ve sabir diliyorum. Babanin davranislari tabiki normal degil, ama bununda bir sebebi vardir, onun icin ona ne kiz, nede ondan utan! Bilmiyorum, babanla aran nasil?! Diyalogunuz ne alemde ?... hic oturup konusmayi denedin mi? Yada ne bileyim onu icinde bulundugu durumdan cikarmayi... mesela, birlikte bi yürüyüs yapmayi, sinema veya tiyatroya gitmeyi... paylasmayi? Onun dikkatini farkli yönlere cekebilirsen belki zamanla aliskanliklarindan kopmasi dahada kolaylasir... simdilik kolay gelsin.. ha... ne olursa olsun aynaya baktigin zaman kendine bi göz kirp... cok güc verir :wink:
:rock:
xkutsalx
Yeni Üye
Yeni Üye
Mesajlar: 3
Kayıt: Salı, Eylül 12, 2006 11:59
Konum: Şanlıurfa

Mesaj gönderen xkutsalx »

bence önce bi kaç terapi psikiatri doktoruna gotur ve bikaç seans devam ettikten sonra değişikliği sende fark edeceksin
papatya
Üye
Üye
Mesajlar: 61
Kayıt: Salı, Ağustos 29, 2006 10:12
İsim: derya
Konum: Bursa

Mesaj gönderen papatya »

VALLA DERDİN BÜYÜKMÜŞ DOĞRUSU AMA ŞUNU UNUTMA ; ALLAH DAĞINA GÖRE KAR VERİR VE KİMSEYE TAŞIYAMAYACAĞI YÜK YÜKLEMEZ BU SOĞUK ÜNLERİN ARDINDA,EMİN OLKİ SENİ GÜNEŞLİ GÜNLER BEKLİYOR.BELKİ ÇOK YIPRANDIN AMA SABRET ÖDÜLÜNÜ ALIRSIN ELBET :wink:
zomzeus
Üye
Üye
Mesajlar: 196
Kayıt: Cuma, Mart 31, 2006 17:00
Konum: Sakarya

Mesaj gönderen zomzeus »

roller çok ender de olsa değişiyo genelde sorumsuz evladı idare etmeye çalışan cefakar babaları duyardık ama bu sefer hayırlı evlat sorumsuz babayı sırtlamış derdinin ne denli büyük olduğunu tabiki yaşamadan bilemeyiz ama papatyanın da dediği gibi tanrı kimseye taşıyaayacağı kadar yük vermez sana bol bol sabır diliyorum UMARIM BU KARANLIK GECELERİN GÜZEL Bİ SABAHI OLUR SENİN ADINA :cry:
Kullanıcı avatarı
pyrazine
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 661
Kayıt: Salı, Şubat 14, 2006 16:17
İsim: Ahmet
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen pyrazine »

Böyle bir kaç kişi tanıdım ben de.Amcam da onlardan bir tanesi.Böyle yaşamaya alışan birinin değişmesini bekleme.Hele de 51 yaşına gelmişse bu saatten sonra çalışmasını hiç bekleme, değişmez.Onu olduğu gibi kabul etmelisin bence.Sadece daha fazla size zarar vermesini engelleyebilirsin.Herşeye rağmen o senin baban.Akşam eve geldiğinde yanağına bir öpücük kondur ve memnun olmadığınız konulardan bahset.Belki bir dahaki sefere sen aklına gelirsin de yapmaz :wink:
yaskaman

Mesaj gönderen yaskaman »

öncelikle kendini heba etmekten vazgeçmelisin..
unutma ki herşeyden önce kendini düşünmelisin..
sen olmazsan o uğrunda savaş verdiğin emellerin de olmaz..
güçlü olmalısın..
ve bilmelisin ki seni düşünen birileri var..
bak burada bile :wink:
bir ihtiyacın olursa elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz...
yasemin
Üye
Üye
Mesajlar: 103
Kayıt: Pazartesi, Haziran 5, 2006 20:28
İsim: yasemin
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen yasemin »

elif gerçekten çok üzüldüm keşke elimizden bişey gelseydi:(
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Dostum Allah kolaylık versin. :cry:
Cevapla