Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

yalvarırım gel de kurtar!!!

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 481
Kayıt: Cumartesi, Nisan 23, 2005 19:19
Konum: Eskişehir

yalvarırım gel de kurtar!!!

Mesaj gönderen emrepark »

depresyondayım arkadaşlar bi labirentteyim ve bana yardım edebilirsiniz belki diye düşündüm durumumu şöle izah ediyim:ben 2005 összedelerden biriyim dün sonuçlar açıklandı 332sayısal,326eşit ağırlık puanım var.sayısal bölümü öğrencisiyim ve yazabileceğim bölümler çok sınırlı bu puanla inşaat müh. bi de endüstri müh. tutuyo ama bildiğiniz üzere inşaat sektörü türkiyede biteli yıllar oldu ayrıca üniversitenin de büyük bi etkisi var türkiyede isim yapmış üniversitelere puanım tutmuyo(boğaziçi odtü itü vs.)böle olunca da yazdığım her mühendislik beni işsizliğe götürüyo istanbul üniversitesi inşaat falan tutabiliyo aslında ama bi kaç arkadaşın o bölümde okuyan tanıdıkları varmış 'adamlar işsiz kalacaklarını adları gibi biliyolar'diyolar bi de iktisat işletme falan yazabilirim ama takdir edersiniz ki o da mutsuz son tekrar sınava girmek de tamamen bi kabus zaten öys geldi ve en önemlisi gelecek yıl bundan daha iyisini yapabileceğimi nerden bilebilirim ki büyük bir risk olur bu benim için gerçekten de bi labirent içimizde yaş itibariyle bizden büyük arkadaşlarımız var lütfen bana yardım etmeye çalışın dostlar msjlarınızı bekliyorum.
éLIF

Mesaj gönderen éLIF »

Bu ne bicim saçmalık Emre, evet bazı üniversiteler isim yapmış ee eğitimleri de iyi lafım yok fakat ben şimdi ne yapacağım diye kara yasa girmenin ne anlamı var şimdi? mağdem bunu biliyorsun ona görwe çalışıp sınavdan not alsaydın. İstanbul Üniversitesinden mezun olanların hepsi işsiz olsa (İstanbul Ünv. örnek, mezun verip de işsiz bırakan ünv demek istiyorum) kimse oraları yazmaz ve oralar da kapanırdı.
Bu saydığın yerleri çok istiyorsan halen geç değil. Gir bir yere oradan istediğin yere geç. Fakat üviversiteleri böyle katagorize etme... Sen çalış, hele bir de iyi derece ile bitir, bak nasıl iş buluyorsun...
é.
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

ben emrepark ın söylediklerinin saçmalık olduğunu düşünmüyorum éLIF tama sanki biras çabuk pes etmiş gibi emrepark özellikle ona göre çalışsaydın cümlesine hiç katılmıyorum eminim elinden geleni yapmıştır yalnız elbet birilerinden fikir alacak ama en doğru kararı kendisi verir ama şunu da untmamk gerekir ki bir çok şirket mezun olunan ünv nin adına bakıyo ne ünv ler var liseden yada bi ortaokuldan farkı olmayan. demem o ki seni çok ii anlıyorum emrepark benim yaşadıklarımı yaaşamanı istemem ama mutlaka seveceğin bi meslek olsun odtü boğaziçi tabelasının altında yaşayan nice mutsuz gençlerimiz de var......
umit_shady

Mesaj gönderen umit_shady »

ONEMLI OLAN TABIIKIDE IYI BIR UNIVERSITE IYI BIR ETIKET... BIRAZ YIRTIK OLURSAN (BU IYI ANLAMDA TABII )HERKES SENI TANIRSA ISTE O ZAMAN EN IYI SENSIN DEMEKTIR...VE UNIVERSITE ADI IKINCI PLANDA KALIR....
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 481
Kayıt: Cumartesi, Nisan 23, 2005 19:19
Konum: Eskişehir

Mesaj gönderen emrepark »

yardımlarınızdan dolayı teşekkür edememiştim arkadaşlar elif abla ve ela'm bu foruma yazarak yardımlarınızı esirgemediğiniz için çok çok teşekkür ederim ayrıca ümit abi sana da teşekkürler tercihleri sonunda yapıp kurtuldum ve 1 haftadır beklemedeyim bendeki eksik tarafı bana gösterdiniz çok saolun daha idealist olmam gerektiğini düşünüyorm artık ve aslında üni.kazanmakla herşey bitmiyo aksine yeni başlıyor.Bu arada aynı dertten yakınan veya sınava daha girmemiş ama girecek olan arkadaşların da yazılarını bekliyorum sonuçta hepimiz o yoldan geçiyoruz görüşlerinizi bekliyorum.
dharma
Üye
Üye
Mesajlar: 22
Kayıt: Çarşamba, Ekim 17, 2007 15:17
İsim: EMEL
Konum: İstanbul

Re: yalvarırım gel de kurtar!!!

Mesaj gönderen dharma »

Ben lise 3 öğrencisiyim şuanda okadar doluyum ki test çözmem gerekiyor ama ben net deyim çünkü o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi herşeyden vazgeçmiş gibiyim sanki...yazılılar,dersane,çözülmesi gereken ve biriken sorular...neden böyle olması gerekiyor sanki. Sözel öğrencisiyim ve neredeyse imkansız sözelden üniversite puanlar zaten çok yüksek bu bölümde bir de matematik sıkıntısı var tabii. seneye giriyorum sınava 4 yıl olduu için. Kısacası kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum zamanı ileri sarmak ve kendimi istediğim bir bölümde görmek istiyorum... çokmu şey istiyorum sizce...?
Cevapla