Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Yapmak istediklerinizle, yaptıklarınız.

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
Cevapla
YyilmazZ

Yapmak istediklerinizle, yaptıklarınız.

Mesaj gönderen YyilmazZ »

Bu başlık altında "Olmak istediğim ben ve olduğum ben," "Yapmak istediklerim ve yaptıklarım," arasındaki farkları tartışmak istiyorum.

Yani, sorun nereden kaynaklanıyor bilmiyorum ama bazen heyecandan, bazen bir şeylerin yetersizliğinden, bazense sadece isteksizlikten yaptıklarımız ve yapmak istediklerimiz arasına çizgiler giriyor. Ben bunun örneğini dün çok güzel yaşadım. Sizleride dinlemek isterim...

Sorun her zaman aynı yerden kaynaklanmıyor aslında. Çok farklı yerlerden kaynaklanan sorunlar yaşayabiliyoruz bu konuyla ilgili.

Buyrun söz sizde...
tubi
Banlanmış Üye
Banlanmış Üye
Mesajlar: 156
Kayıt: Cumartesi, Temmuz 21, 2007 19:08
İsim: TUBİ
Konum: İstanbul

Re: Yapmak istediklerinizle, yaptıklarınız.

Mesaj gönderen tubi »

yapmak istediklerimiz her zaman için bizim beynimizin ya da kalbimizin bir köşesinde sürekli durur hatta kimileri hayatının tamamını onu gerçekleştirmek adına harcar, asıl adrese ulaşmak için çaba sarfederiz eğer olmasını gerçekten istiyorsak...ama nedense herzaman için unuttuğumuz birşey var:Bizim için yazılanlar ve bizim istediklerimiz..Bir filmde duyduğum şu söz aklımı başıma bi nebze olsun getiren şey olmuştu:"Tanrıyı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset.."
picasso
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 1388
Kayıt: Perşembe, Mayıs 3, 2007 13:11
İsim: suat
Konum: İzmir

Re: Yapmak istediklerinizle, yaptıklarınız.

Mesaj gönderen picasso »

yapmak istediklerim bana çok uzak gibi geliyor.yada çok zor ama imkansız değil -ki asla ütopik şeyler istemedim-...ama yapmak istediklerim için sanırım yeterince çaba sarfetmedim..yaptıklarıma gelince istediğim bölümdeyim bir bakıma kendime avutuyorum bununla....
blackpearl

Re: Yapmak istediklerinizle, yaptıklarınız.

Mesaj gönderen blackpearl »

Anlat anlat bitmez bende..Çok çılgın yaşadım ve hayatımda sahip olabilceğim en iyi mahallede müthiş doslara sahibim..O kadar çok şey paylaştık,o kadar çok şey atlattık ki..Hangisinden başlayacağını bilmiyor insan..Herkese sıradan gelebilcek şeyler yapıyoruz belki ama kimse bu sıradanlığın altıncaki çoşkumuzu göremez..Çok isterdim anlatabilmeyi ama yaptıklarımız anlatılır tarzda şeyler değil,yaşamak lazm..
YyilmazZ

Re: Yapmak istediklerinizle, yaptıklarınız.

Mesaj gönderen YyilmazZ »

Aslında demek istediğim şeyler bunlar değiller, Aşk denilebilecek kadar büyük bir masumiyet ve hayranlıkla sevdiğiniz birisi vardır bazen ama hayatın üzerine kurulu düzenin adı dahi bilinmeyen sokaklarının birinin içinde en başlardasındır oysa o sokağı öğrenmiş ve o sokaktan çıkmak üzeredir, onun peşinden gidersen onunla birlikte olacaksındır fakat o sana geri dönmeyi istese bile sokaktan tekrar çıkamamaktan korkarak sana yaklaşmayacaktır. Bu yüzden onun yanına gidebilmen gerekmektedir. Ki, gitsen bile yanına gittiğinde seni sevmeyebilme ihtimali vardır, ya da belki de sen aynı sevgiyle yanına gitmemiş olacaksındır. Gerçi gitme sebebin sadece o da değildir. Sokağın öbür ucuna çıkmayı zaten istiyorsundur. Ama işte engel vardır. Bu engelin adı da düzendir. Senin yapmak istediklerinle yaptıkların arasına duvar örer. Senin yapabileceğin tek şeyse umut beslemek ve inanmaktır. Bunlardah bahsettim ama başlık pek ilgi görmemiş, sanırım bu durumu yaşayan bir tek benim. :roll:
Cevapla