Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

ZAMANSIZ GELEN

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
Cevapla
SENİ.KENDİME.SAKLADIM;))

ZAMANSIZ GELEN

Mesaj gönderen SENİ.KENDİME.SAKLADIM;)) »

Bir yıl bitti.Geçen yılda neler kazandık,neler kaybettik die düşünmek anlamsız.Yaşadığını yaşamışsındır.Doğrusu da yanlışı da senindir.Asıl yaşayamadıkların içn hayıflan.Asıl, hala daha 'KEŞKE'lerle vaktini geçiriyorsan hayıflan.

Yine de kaçırdğn hçbişiy yok. Bu yıl senin için yeni bir başlangç olsun.Zaman hçbir zaman geç deildir.Zaten aşk da zaman dinlemez.Bazen karanlıkta gelir,bazen yılların yıpratıldığı anda.Sen her zaman kapını açık tutacaksın ona.Kİ, girebilsin içeri.

Geriye dönüp bakmayacaksın.Yediğin çelmelerle düştüğün yerden hemen kalkacaksın.Üzülmeyeceksin düştüğüne.Ne kadar kötü düşersen o kadar iyi,ne kadar çk yanarsa canın o kadar iyi.Bisiklete binmek gibi bişiy bu...Düştükçe daha iyi binmeyi öğrenirsin.İlk düşüşünden sonra da evde pansuman için her şey hazırdır zaten...

Umut senden ne kadar yüksekteyse,o kadar sıçramayı öğreneceksin.Günlerce sürecek olsa da bıkmayacaksın.Daha yükseğe,daha yükseğe sıçrayacaksın.Sonra umudu yakalayacaksın.Ve bir umut yakalamanın hç de kolay olmadığını anlayacaksın.Bu kez o umudu kaybetmemek için sıkıca sarılacaksın.Bunları yaparken hç merak etme kaçırırrım die bişeyleri.Hayat sen istediğin sürece seni takip eder çünkü.Zaman hçbir zaman geç deildir.ZATEN AŞK DA HEP ZAMANSIZ GELİR!!!!!

Mehmet Coşkundeniz'in bu yazısını okuduktan sonra yeni kararlar almalıyım dedim kendimce..Hayatın bana getirdiği iyi veya kötü .. ne warsa hepsini kabul etmeliyim belki de...Hayatı bu kadar sorgulamamalıyım....ne bilimmm işte..Yeni bir ben olmalıyım artık..

Neyse yazılarıma yorum yapan arkadaşlarında farklı bakış açıları etkili oldu tabiii kararımda...Hepinize TEŞEKKÜRLER;))
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 200
Kayıt: Cuma, Şubat 4, 2005 20:21
İsim: Haldun
Konum: Antalya

Mesaj gönderen haldunbar »

Siteye eklediğin pozitif elektrik için sana teşekkür ederim SENİ.KENDİME.SAKLADIM;))
SENİ.KENDİME.SAKLADIM;))

Mesaj gönderen SENİ.KENDİME.SAKLADIM;)) »

Bişiy diilll;)))
son-nefesim
Üye
Üye
Mesajlar: 205
Kayıt: Cumartesi, Aralık 10, 2005 11:05
Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...

Mesaj gönderen son-nefesim »

zamansız giren aşk olsun da hayatıma sadece bir defa olsun...
gerçek aşk budur!
dedetor
Üye
Üye
Mesajlar: 116
Kayıt: Perşembe, Nisan 28, 2005 16:44
İsim: Sercan
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen dedetor »

Zaten bi işe ilerde ne olur sonunda ne olur gibi başlanırsa aksilikler peşini bırakmaz.O yüzden en doğru yolu bulmuşsun HİÇ BİR ŞEYİN SONUNU DÜŞÜNMEMEK!..
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
Mesajlar: 926
Kayıt: Salı, Ağustos 30, 2005 10:55
İsim: Burcu
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen lonely »

SENİ.KENDİME.SAKLADIM;)) bunu kendine saklamadığın için sağol :lol: birkaç gündür okuduğum en anlamlı yazı diyebilirim. aklımdakileri azda olsa netleştirmeme yardımcı oldu. umut avuçlarımın içinde ve sımsıkı tutuyorum
yazılanları okuyan tüm arkadaşlara sesleniyorum:
heeeyyyy millet yakaladığınız umut bir küçük ışık gibi onunla sadece bastığınız yeri görürsünüz belki (şimdilik yani) ama ayağınızı bastığınız yeri büyütmek ise tamamen size ait :P
sevgilerle kalın arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin
Mesajlar: 786
Kayıt: Pazar, Eylül 18, 2005 22:22
İsim: Serkan
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen sehrikalp »

Aydınlıkta veya karanlıkta aşk mutlaka gelir. Ve geldiği anda da gider. Aşkı görürsünüz ve o an elinizi uzatıp yakalamaya çalışırsınız. Tam o anda kaybolur. Yakaladığınızı sanarsınız, oysa avcunuzda tuttuğunuz şey sadece bir kırıntıdır. Aşk yakalanası bir şey değildir. Umutla, aydınlık bakışla, iyi hissetmekle, yeni kararlar almakla aşk yakalanmaz. Aşk sadece üç harfli bir muammadır. Bu sebeple yüz bin çeşit tarifi vardır. Çünkü herkes o an elinde kalan o küçük kırıntıyı, yüreğine değen o tatlı esintiyi aşk olarak tarif eder. Aşk çoktan çekip gitmiştir. Boş yere beklemeyin. Yaşadığınız ya da yaşayacağınız sadece en yoğun sevgidir. Aşk yaşanmaz. Eylem=Aşk denemez. Aşk olsa olsa eylemsizlik ve bir uyuşmuşluk halidir. Beyin uyuşur ve bir çok şeye tepki veremez olur. Sanki bir karanlığa gömülüştür. Yanılgı burda işte, aşk aydınlığa çıkmaktır, yükselmektir. Aşkı hissettikçe insanlaşırız.
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 200
Kayıt: Cuma, Şubat 4, 2005 20:21
İsim: Haldun
Konum: Antalya

Mesaj gönderen haldunbar »

Sehrikalp kusura bakma ama, ben yazdıklarını konumuzla pek bağdaştıramadım. "ee yani?" dedim bunları okuyunca... Eee yani? :?:
SENİ.KENDİME.SAKLADIM;))

Mesaj gönderen SENİ.KENDİME.SAKLADIM;)) »

Arkadaşlar beğenmenize çk sewindm gerçkten.Bu yazı hayatıma yön verdi diebilirim..Umarım size de umut ışığı sunmuştur :D
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin
Mesajlar: 786
Kayıt: Pazar, Eylül 18, 2005 22:22
İsim: Serkan
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen sehrikalp »

alıntı: Zaten aşk da zaman dinlemez.Bazen karanlıkta gelir,bazen yılların yıpratıldığı anda.Sen her zaman kapını açık tutacaksın ona.Kİ, girebilsin içeri.

Sadece bu satırlar içindi yazdıklarım... Haklısın tam konuyla ilgili bir cevap değildi. Farkındayım. :wink:
Cevapla