Site icon Lavinya.Net Web Günlüğü

2008 Kamu Personeli Seçme Sınavı – KPSS

2008 Kamu Personeli Seçme Sınavı – Sınavları – Başvuru Tarihleri

Lisans mezunları ile lisans düzeyinde mezun olabilecekler için sınav tarihi; 28 – 29 Haziran 2008 tarihlerinde yapılacaktır. Başvurular başlamış olup, 9 Mayıs 2008 itibariyle sona erecektir.

Ortaöğretim ve Önlisans mezunları ile mezun olabilecekler için sınav tarihi; 21 Eylül 2008 tarihinde yapılacaktır. Başvuru tarihi henüz belirlenmemiş fakat ÖSYM tarafından duyurusu yapılacak. Biz de haberini alınca buraya ekleriz.

—-
Ekleme:12 mayıs 2008

Ortaöğretim ve Önlisans için başvuru tarihleri de belli oldu.

Ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için 21 Eylül 2008 tarihinde düzenlenecek Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) başvurular, 26 Mayıs-27 Haziran 2008 arasında yapılacak.

SYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan’ın yazılı açıklamasına göre adaylar, “2008-KPSS Ortaöğretim/Önlisans Kılavuzu” ile aday bilgi formunu 2 YTL karşılığında 26 Mayıs-27 Haziran 2008 arasında başvuru merkezlerinden alabilecek.

Başvuru merkezleri, başvuru tarihinden önce ve başvuru süresi boyunca ÖSYM’nin “www.osym.gov.tr” internet adresinden duyurulacak.

Kılavuzda, Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) KPSS sonuçlarının normal, özürlü ve eski hükümlü işçi alımında da kullanacağına ilişkin duyurusuna yer veriliyor.

Ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için düzenlenecek KPSS 21 Eylül 2008 tarihinde yapılacak.

2008 Kamu personeli seçme sınavı önlisans – ortaöğretim sınavı sonuçları açıklandı.

Sonuçlarınıza bakmak için burayı tıklayın. (not: Ösym nin sitesi aşırı yüklenmeden dolayı erişilmez halde. server is busy, service unavaible gibi yanıtlar alabilirsiniz.).

Exit mobile version