Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

31 Mayıs Mudanya Konseri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Cevapla
BINDIM
Üye
Üye
Mesajlar: 78
Kayıt: Çarşamba, Temmuz 5, 2006 16:14
İsim: Mustafa
Konum: Bursa

31 Mayıs Mudanya Konseri

Mesaj gönderen BINDIM »

'''Mudanya Gazeteciler Derneği (MGD), 2008 yılı Gençlik Kutlamaları çerçevesinde organize ettiği iki ayrı etkinliği aynı gün düzenliyor. MGD, 31 Mayıs 2008 Cumartesi günü liseler arasında gerçekleştireceği Mudanya Ses Yarışması’nı, Mudanya İlçe Spor Salonu’nda aynı akşam hüznün ve yalnızlığın adamı olan Feridun Düzağaç’ın vereceği konser ile pekiştiriyor.


Ön elemeden geçen 11 aday, canlı performanslarını 31 Mayıs akşamı saat 19.30’da İlçe Spor Salonu’nda sergileyecek. Yarışmanın jüri üyeliğini de yapacak olan pop rock yıldızı Feridun Düzağaç, saat 21.30’da ise birbirinden güzel şarkılarını gençler için seslendirecek.'''''''

http://www.mudanyarehber.net ' den alıntı
Cevapla