Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

mayadağ logosu

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Cevapla
poormisguidedfool
Üye
Üye
Mesajlar: 33
Kayıt: Pazar, Haziran 22, 2008 00:50
İsim: selcuk

mayadağ logosu

Mesaj gönderen poormisguidedfool »

Bir gün bomboş kafayla zaping yaparken Mahsun Kırmızıgül'ün klibinin sonuna rastladım.Kırmızı bir akşam fonu ve mayadağ logosu vardı.Yazıya önce öylesine bakarken birden Feridun Düzağaç'ın elyazısına ne kadar benzediğini farkettim.Tek tek bütün harfleri inceleyince benzerlikten öte Feridun'un yazısı olduğunu farkettim ama Mustafa Mayadağ ve Feridun Düzağaç arasında başta ilgi kuramadım.Fakat sonra Beyaz'ın klibi geldi aklıma.Beyaz klibinin sonunda Feridun Düzağaç el yazısıyla klip bilgilerini yazmıştı ve klibin yönetmeni Mustafa Mayadağ'dı.Yönetmen Feridun Düzağaç'ın yazısını çok beğenmiş olmalı ki bu yazıyı çektiği kliplerin sonunda logo olarak kullanıyor.
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 1754
Kayıt: Salı, Şubat 12, 2008 17:06
İsim: SERAP
Konum: Trabzon

Re: mayadağ logosu

Mesaj gönderen SERAPben »

İlginç gerçekten de,bencede çok beğenmiş olacak ki kliplerde kullanıyor
Cevapla