Kategoriler

Yardım

Blog – web günlüğü – günce – kullanım yardımı

Blog sayfamıza üye olarak, sizlerde makale tarzı yazılarınızı, teknolojik içerikleri, şiirlerinizi ve benzer yazılarınızı yazabilirsiniz…

  • Blog a “Kayıt ol” linki tıkladıktan sonra gelen küçük formu doldurduktan sonra lütfen e-postanızı kontrol edin. Kayıt sırasında e-posta ve kullanıcı adı isteyecektir. Şifreniz posta adresinize gönderilecektir.
  • Bazı posta servisleri bu tür üyelik postalarını spam olarak algılamaktadır. Bu durumda postalarınızın “junk” “bulk” “önemsiz posta” “spam” gibi klasörlerine göz atınız.
  • Gelen maildeki şifreniz ile giriş yaptıktan sonra, lütfen üyelik bilgilerinizi güncelleyin ve şifrenizi değiştirin.
  • Yazı yazarken ise üye girişi yaptıktan sonra site yönetimi kısmında “yaz” kısmı göreceksiniz.
    Bu bölümü tıkladıktan sonra gelen boşlukları doldurun.
  • Önemli bir husus ise yazınızın başlığını yazıp cümleleri yazdıktan 2-3 cümle sonrasında yazı yazma kısmındaki “more” “daha fazla” linkini/butonunu tıklayın.

Bu yazının tamamının anasayfada gösterilmesi yerine, bir kısmınızı özet olarak gösterip “devamı” linki çıkartılmasına yarayacaktır.

Yazılarınız uygun bulunursa bir yönetici tarafından incelendikten sonra bloğumuzda gösterilecektir. Sayfamızla ilgili problemlerinizde veya iletmek istediğiniz bir durum var ise lütfen anasayfamızdaki “iletişim” linkini kullanarak iletişime geçin..

Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler…